Anti Cellulite

Anti Cellulite

Verbeterde huidstructuur 2 aa

Bestrijd cellulitis door plaatselijke cryotherapie

Een plaatselijke behandeling met  een zeer koude droge luchtstroom. 

Deze behandeling verstevigt en verbetert de huidstructuur en stimuleert het afbraakproces van vet. Dit gebeurt door middel van plaatselijke cryotherapie, een zeer koude droge luchtstroom zorgt ervoor dat de bloedvaten in de huid samentrekken, waardoor de vetcellen gestimuleerd worden. In de nabehandeling met een Slimming Serum openen de bloedvaten zich weer en dit zorgt ervoor dat de gifstoffen sneller worden afgevoerd. Zie ook onze combinatie behandeling met cupping en in combinatie met een cryolipolyse behandeling. De zogenaamde C3 behandeling.

Details min110 Anti Cellulite

Prijs per behandeling: €80,-
4 behandelingen kaart: €249,-

Totale tijdsduur: 30 minuten

Veelgestelde vragen

Hoe voelt het?

Het te behandelen gebied wordt gedurende 15 minuten verkoeld met een droge luchtstroom. De luchtstroom wordt langzaam over het gebied verspreid. Doordat de lucht droog is voelt het ontspannend aan.

Waar gaat het vet naartoe?

De afvalstoffen worden door het lichaam op een natuurlijke manier afgevoerd.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Er zijn ongeveer tien behandelingen nodig om de eerste resultaten te zien. In combinatie met de juiste voeding, voldoende bewegen en een nabehandeling met een slimming serum zijn de resultaten erg goed.

Stel ons gerust een vraag!

Heb je een vraag of wil je meer te weten komen over hoe wij jou kunnen helpen? Schroom dan niet en neem contact met ons op.

E-MAILADRES

corien@min110.nl

TELEFOONNUMMER

+31 (0) 621286882

Voel je jonger dan je leeftijd, afslanken met cryotherapie, cryo-lipolyse. Op een natuurlijke manier door plaatselijk vet te bevriezen

BEZOEKADRES

Hoofdstraat 34A 
2202GC Noordwijk

Stel ons gerust een vraag

Staat jouw vraag niet tussen de veelgestelde vragen of wil je meer te weten komen over hoe wij jou kunnen helpen? Schroom dan niet en neem contact met ons op.

E-MAILADRES

corien@min110.nl

TELEFOONNUMMER

+31 (0) 621286882

BEZOEKADRES

Hoofdstraat 34A
2202GC Noordwijk

Pin It on Pinterest