Body Cryotherapie

Snel, veilig & pijnloos herstel van pijnlijke klachten

Doe vandaag nog een aanvraag en ontvang je eerste vijf sessies van €195 voor €155 per zone! (tijdelijke actie)

Wat is Body Cryotherapie?

Een plaatselijke sterke verkoeling met koude luchtstroom zorgt ervoor dat de gifstoffen versneld worden afgevoerd en ontstekingen worden geremd. Ideaal bij blessures aan bijvoorbeeld je elleboog, knie, vingers. Het helpt ook bij het eerder herstellen van littekenweefsel en bij stijve gewrichten zorgt het voor versoepeling van het kraakbeen. 

Doe vandaag nog een aanvraag en ontvang je eerste vijf sessie van €195 voor €155 per zone! (tijdelijke actie)

De voordelen van Body Cryotherapie

Herstelt littekenweefsel
Remt ontstekingen
Vindt plaats wanneer de wond droog is
Bij stijve gewrichten zorgt het voor versoepeling van het kraakbeen
Zuurstof en voedingsstoffentoevoer wordt verhoogd naar de plek in het lichaam

Doe vandaag nog een aanvraag en ontvang je eerste vijf sessies van €195 voor €155 per zone! (tijdelijke actie)

Prijzen

Reviews

Dit had ik niet verwacht!

“Bedankt min110, wat en top uitvinding Cryolipolyse. Na 2 x een behandeling van mijn buik begint mijn kleding al beter te zitten. Ja ik sport wel en let ook op mijn voeding, maar dat is geen straf. Is zo lekker motiverend. En de behandeling is heel relaxed. Het doet geen pijn, eigenlijk een heerlijk uurtje voor jezelf.”

Nathalie

⭐⭐⭐⭐⭐

Fantastisch

“Zo blij met het resultaat. Na drie behandelingen van mijn bovenbenen ziet het er allemaal wat strakker uit en is ook de maat van mijn broek afgenomen. Het was heel relaxed. Naast de behandeling heb ik tussendoor heel streng gesport. Squatt en touwtje springen helpen het geheel goed in shape te brengen. En nu is het de kunst om het zo te houden. Min110 dank voor je support en motiverende calls.” 

Jolijn

⭐⭐⭐⭐⭐

Gewenste resultaten

Zo happy, eindelijk geen borsten meer in mijn polo. Met sporten kreeg ik het niet strak. Een aantal behandelingen met de contrast cryolipolyse heeft het gewenste resultaat opgeleverd!

Henk

⭐⭐⭐⭐⭐

Echt geweldig!!

“Dit is een fantastische combinatie. Het cuppen zorgt voor de bloeddoorstroming, de cryoliployse voor het daadwerkelijk verdwijnen van het vet en de cryo zorgt voor het versneld afvoeren van de afvalstoffen, onstekingsremmer en een boost voor de collageen aanmaak. En samen met een dosis doorzettingsvermogen, de juiste voeding en de juiste oefeningen een verbluffend resultaat.”

Lieke

⭐⭐⭐⭐⭐,

Doe vandaag nog een aanvraag en ontvang je eerste vijf sessies van €195 voor €155 per zone! (tijdelijke actie)

Resultaten

Afspraak Inplannen  Strak en vitaal met min110

  Professionals in Cryo: de Cryotherapie Salon in Noordwijk. Cryo is de nieuwe generatie therapie om jong te blijven! Geen operatie of naalden, maar meer energie, een betere huid en figuur.

  Veelgestelde vragen

  Wat houdt deze behandeling in?

  Met een koude droge luchtstroom wordt de plaats van de blessure behandeld. De tijdsduur is afhankelijk van de oppervlakte/omvang van de blessure. Kleine plekken kosten minder tijd dan grote plekken.

  De plek wordt erg koud waardoor de bloedcirculatie wordt gestimuleerd en afvalstoffen worden afgevoerd. Zuurstof en voedingsstoffentoevoer wordt verhoogd naar de plek in het lichaam dat moet herstellen.

  Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

  Dat is afhankelijk van de ernst en omvang van de blessure. Gemiddeld gaan we uit van vijf à zes behandelingen van ca. 15 minuten.

  Wanneer is zo'n behandeling nodig?

  Wanneer je last hebt van sportblessures zoals gescheurde spiertjes, stijve gewrichten of wondjes. De behandeling mag plaatsvinden als de wond droog is. Natte en vochtige huiddelen worden niet behandeld.

  Pin It on Pinterest