Hormoonbalans & voedingsadvies

Persoonlijke therapie met de focus op voeding,
beweging en slaap

Wat is hormoonbalans en voedingsadvies?

hormoonbalans, cryotherapie en cryolipolyse vetverliezen, buikvet bevriezen cryosalon Noordwijk min110
Veel gezondheidsproblemen zijn het gevolg van een verstoorde balans van de negen verschillende hormonen die we hebben. Met hormoonfactortherapie zijn we in staat de hormonale verstoring te herstellen. We werken aan een nieuwe levensstijl met focus op drie ankerpunten: voeding, beweging en slaap.

De eerste afspraak voor het Hormoonfactor consult duurt 75 minuten. We maken een persoonlijke analyse en een plan van aanpak. De vervolgconsulten duren ca. 30 minuten. Voorafgaand aan een traject hebben we altijd een intakegesprek. Dat gesprek duurt ca. 30 à 45 minuten en is gratis. Het is ook mogelijk vervolg consults online te organiseren (bijvoorbeeld via Skype of Facetime).

Werkwijze & wanneer is het nodig?

Voor wie?

Hormoonbalans en voedingsadvies is geschikt voor iedereen die al jaren tevergeefs probeert af te vallen, zich niet fit voelt en slecht slaapt.

Tijdens een intakegesprek vertellen we jou graag alles over de verschillende behandelingen, de resultaten en alles wat je wilt en moet weten. We bespreken wat jouw doelen zijn en maken een plan op maat. Cryotherapie is effectief, maar toch is het niet uitgesloten dat het niet bij je past. Daarom is de intake gratis.

Persoonlijk consult

We zijn heel benieuwd naar jouw verhaal. Wat wil je bereiken? Wat heb je al gedaan en waarom heeft het te weinig gebracht? Waar word je blij van? Waar krijg je energie van? Welk soort eten is een verraderlijke verleider? We hebben heel veel vragen die we samen met je doorlopen. De persoonlijke analyse leidt tot een uitgekiend behandelplan. Het is de eerste belangrijke stap, op weg naar hormonale balans.

Resultaat

Met de juiste combinatie van voeding, beweging en cryotherapie mag je in zes maanden veel verbetering verwachten. Om jou het beste te bieden werken wij alleen samen met uiteenlopende partners die onze filosofie onderstrepen.

Reviews

Fit als een hoentje

“min110 zo lekker, die verse gemberthee daarna maakt de beleving compleet. Ik kan er weer tegenaan! “

Annelore

⭐⭐⭐⭐⭐

Fantastisch

“3 minuten in de cryocabine  voordat ik ga sporten, verbetert aanzienlijk mijn sportprestaties” 

Floris

⭐⭐⭐⭐⭐

Gewenste resultaten

“Goed en plezierig geholpen bij min110. Professioneel advies in een zeer fijne en relaxed omgeving. Kijk uit naar de volgende behandeling.”

Janneke

⭐⭐⭐⭐⭐

Echt geweldig!!

“10 sessie in de Cryocabine hebben mijn stofwisseling een boost gegeven, ben inmiddels 10 kilo afgevallen”

Esther

⭐⭐⭐⭐⭐,

Afspraak Inplannen  Strak en vitaal met min110

  Professionals in Cryo: de Cryotherapie Salon in Noordwijk. Cryo is de nieuwe generatie therapie om jong te blijven! Geen operatie of naalden, maar meer energie, een betere huid en figuur.

  Veelgestelde vragen

  Wat houdt de behandeling in?

  Afhankelijk van jouw klacht stellen wij een programma op maat op. Dit kan een voedingsplan zijn, dit kan een bewegingsplan zijn al dan niet gecombineerd met advies over de te gebruiken supplementen.

  Dit progamma stellen we op nadat we een nauwkeurige analyse hebben gemaakt van jouw klachten, doelstellingen en dagelijkse leefstijl, waaronder voeding, beweging, slaapritme en stresslevel.

  De uiteindelijke doelstelling is om jouw doel te bereiken door je hormonen in balans te brengen.

  Als wij vinden dat je problemen op een ander vlak liggen en wij je niet verder kunnen helpen werken wij samen met professionele partners waar we je graag naartoe doorverwijzen.

  Wanneer kan ik deze behandeling gebruiken?

  Je voelt je te zwaar of bent te zwaar, maar afvallen lukt niet. Je kampt met hormonale problemen in verband met je leeftijd. Je voelt je moe en futloos.

  Pin It on Pinterest