SkinDNA

Een test die inzicht geeft in jouw persoonlijke DNA-blauwdruk

Wat is SkinDNA?

Welke voeding, supplementen, huidverzorging en cosmetische behandeling passen bij jou?

Op basis van jouw genetische blauwdruk ontstaat een gepersonaliseerd rapport, waarin je meegenomen wordt in de jouw verhoogde risico’s op versnelde huidveroudering. Geen óne-size-fits-all oplossing, maar een persoonlijk advies op basis van jouw unieke DNA-profiel voor de juiste huidverzorging, voedingssuplementen en cosmetische behandelingen.

De categorieën van SkinDNA

De SkinDNA test geeft inzicht in jouw persoonlijke aanleg voor vroegtijdige huidveroudering, onderverdeeld in de volgende categorieën:

Stevigheid & Elasticiteit
Rimpelvorming
UV-schade & pigmentatie
Vrijde Radicalen Schade
Gevoeligheid & Ontstekingen

Prijzen

Reviews

Echt geweldig!!

“Zo lekker die Cryo Facial. Je voelt je gelijk fris en gezond en je rimpels worden beduidend minder scherp zichtbaar. Een echte aanrader vooral als je even een oppepper nodig hebt. Het kost niet veel tijd”

Janet

⭐⭐⭐⭐⭐,

Fit als een hoentje

Naast intensieve fysio ben ik nu ook in behandeling met plaatselijke cryo voor mijn geblesseerde schouder. Het is heel ontspannend en heb het idee dat het ook een boost geeft naar herstel.

Friso

⭐⭐⭐⭐⭐

Afspraak Inplannen    Strak en vitaal met min110

    Professionals in Cryo: de Cryotherapie Salon in Noordwijk. Cryo is de nieuwe generatie therapie om jong te blijven! Geen operatie of naalden, maar meer energie, een betere huid en figuur.

    Pin It on Pinterest