Snel en veilig afslanken – met min110, afslanksalon Noordwijk

10 apr 2019Body Sculpting, Cryolipolyse, Fit & Slank

Door je vet plaatselijk te bevriezen, heb je snel en blijvend resultaat. Op een hele natuurlijke manier.  

Iets waar ik ieder jaar weer mee geconfronteerd wordt. In januari neem je al het voornemen om er aan te gaan werken maar voor je het weet is het alweer Pasen. Wordt het mooi weer en zit je zomerkleding toch nog veel te strak.

In mijn zoektocht heb ik iets ontdekt, uitgeprobeerd een beetje getweaked en het werkt. Een Cryolipolyse kuur in combinatie met Hormoonbalans. Dit is een heel natuurlijke manier zonder operatie of het volgen van een intensief dieet met allemaal poeders en shakes, pillen.

Tijdens deze behandeling wordt je vetrol plaatselijk vet sterk afgekoeld door middel van een vacuumkop die op je vetrolletje(s) wordt gezet. De kop is eerst heel warm en daalt dan uiteindelijk naar een temperatuur van -9 graden. De eerste keer voelt het een beetje vreemd maar het doet echt geen pijn. Dan duur het ca. 60 minuten waarin je lekker kan relaxen, heerlijk een kleine powernap heeft mijn voorkeur. Maar je kan ook gewoon op je laptop of tablet als je dat wilt.

Daarna volgt het spannendste gedeelte, de vacuumkop wordt eraf gehaald. Resultaat een bevroren stuk vlees. Oeps. Dat duurt maar even want deze wordt vervolgens behandeld met een serum en de kou wordt er uit gemasseerd. Soms is het wat blauw of rood maar dat trekt na een paar uurtjes weg. Soms voel je nog wat tintelen. Maar ook dat trekt weg. Daarna gaat je lichaam zelf aan het werk en worden in de weken daarna de vetcellen afgebroken en door het lichaam zelf afgevoerd.

Na de eerste week dacht ik nou dat werkt niet! Maar verrek na een week of vier, ik was het alweer vergeten merkte ik een een kleine verandering.  Je omvang neemt echt af centimeters. Opeens zit daar je broek iets losser. Dat is een leuke stimulans om door te gaan want tussen de behandelingen zit een periode van 8 tot 12 weken.

Ik gunde mijzelf deze behandeling maar dan moest ik wel mijn lichaam ondersteunen. Dat heb ik gedaan door het Hormoonbalans programma. De juiste mate van bewegen en eten die bij mij past. Resultaat? Jazeker fit, energiek en weer tevreden met mijn lijf. Het leuke van deze coole therapie is dat het voor bijna iedereen geschikt is. Zelfs voor fanatieke sporters die net dat vet op bepaalde probleemzones niet wegkrijgen.

Doe je mee en gun jezelf ook deze kans het eerste zetje naar een strakker lijf!

Bel mij of mail mij. www.min110.nl/contact/

min110 – Corien

Laatste berichten

PUUR en Verfrissend – Gezond ZONDER suiker

Lobsters Drinks, Puur, natuurlijk zonder suiker en ook nog gezond voor je lichaam.

Plaatselijk vet verliezen? Huidkwaliteit verbeteren?

Nu bij min110 een thuiskuur om plaatselijk vet te verliezen en je cellulite te lijf te gaan. In combinatie met een Cryolipolyse Kuur zichtbaar sneller en langduriger resultaat

Cryotherapie is BOOMING! De virus killer!!

Drie minuten in een cabine van -110 graden celsius... Durf jij het aan? Zo goed als in je blootje voor drie minuten in een cabine van -110 graden celsius staan. Het is booming en liefhebbers zweren erbij. Heb jij het al eens aangedurfd? Whole Body Cryotherapie Met...

Koele Vet Verbrandingstips

Wil je ook vol energie en strakker in je lijf het voorjaar en de zomer tegemoet? Dat kan met Cryotherapie en lees de Koele Vet Verbrandingstips en download het ebook. Download dit ebook over Koele Vet Verbrandingstips  Je stofwisseling krijgt een boost, je collageen...

Afvallen gaat makkelijker door kou! Geen fabel..

Een kuur met cryotherapie zorgt voor ECHT afvallen zonder jojo effect

Over min110

Hi! Ik ben Corien van Rijn, jouw cryo- en hormoonfactor coach.

Ik help mensen op natuurlijke wijze aan een fitter lijf. Dat doe ik via persoonlijke 1-op-1 sessies en online programma’s zoals “Voel je jonger dan je leeftijd”.

Pin It on Pinterest

Share This