Event: Cool Cryo Party

26 aug 2019Cryotherapie

COOL CRYO PARTY 17 & 18 September

De vakantie is weer voorbij, tijd voor een gezonde reset. Min110, professionals in Cryotherapie, organiseert in Noordwijk in samenwerking met your.bodytec een COOL CRYO PARTY met ‘koele’ aanbiedingen’.

Grijp deze kans en maak kennis met alle facetten van de min110 koude therapie behandelingen en met het fenomeen Bodytec. Krijg een strakker figuur, betere huid en meer energie. Op een natuurlijke wijze; zonder operatie en naalden!

Speciaal voor deze gelegenheid hebben wij 2 dagen een Cryo Cabine. In drie minuten ervaar je de sensatie van -110 graden Celsius.

Waar & Wanneer: van 14.00 uur – 20.00 uur
Op 17 september bij Your.Bodytec – ‘s-Gravendijckseweg 33c, 2201 CZ Noordwijk

Op 18 september bij Cryosalon MIN110 – Rembrandtweg 39 – 2202 AT Noordwijk

Loop vrijblijvend binnen voor meer informatie over het trainen met bodytec, of om te zien welke cryo behandeling bij jou past. Of neem een kijkje op www.min110/behandelingen en boek voor of op 17 en of 18 september je behandeling en maak gebruik van de Cool Cryo Aanbiedingen.

Wil je de Whole Body Cryo en min110 echt ervaren? Reserveer dan hieronder een timeslot zodat je zeker bent van een plek in de koelcabine.

Wij kijken nu al uit naar een koele kennismaking! Je kan ook altijd bellen naar 0621286882.

Team min110 & Your.Bodytec

WE BEVRIEZEN TIJD

Timeslot reserveren Cool Cryo Party op 17 en 18 september

Reserveer een timeslot WholeBodyCryo als je zeker wilt zijn van een plek in de koelcabine. Je ontvangt van ons een bevestiging op je e-mailadres.

Laatste berichten

FitBoost

Live Life to the Coolest, Boek nu samen een Cryo Wellness en voorkom de Corona Winterpressie. In een 2 uur durend Cool Down Programma ondergaan jullie drie Cryotherapie behandelingen: Een contrast cryolipolyse behandeling van een zone naar keuze Een whole body cryo...

Weerstand power… !

Lees meer over hoe Cryotherapie zorgt voor weerstand power door middel van een boost van je immuunsysteem

Fit Boost Programma

Je fit voelen en je overtollige vet verbranden met cryotherapie. Boost je gezondheid en voel je strakker in je vel

CRYO Hersteltherapie Kuur

Boost je immuunsysteem en gezondheid. Voel je fitter, slaap beter en verlies kilo’s door een Cryotherapie Herstelkuur in minimaal 5 weken

Bruinvet en afvallen

Een mooi programma om snel en gezond af te vallen en bruinvet te stimuleren. Op basis van cryotherapie, bewegen en microcirculatie

Over min110

Hi! Ik ben Corien van Rijn, jouw cryo- en hormoonfactor coach.

Ik help mensen op natuurlijke wijze aan een fitter lijf. Dat doe ik via persoonlijke 1-op-1 sessies en online programma’s zoals “Voel je jonger dan je leeftijd”.

Pin It on Pinterest

Share This

Verjong je body en geest in 3 minuten

Cryotherapie Anti-Ageing 3.0