Event: Cool Cryo Party

26 aug 2019Cryotherapie, Fit & Slank

COOL CRYO PARTY 17 & 18 September

De vakantie is weer voorbij, tijd voor een gezonde reset. Min110, professionals in Cryotherapie, organiseert in Noordwijk in samenwerking met your.bodytec een COOL CRYO PARTY met ‘koele’ aanbiedingen’.

Grijp deze kans en maak kennis met alle facetten van de min110 koude therapie behandelingen en met het fenomeen Bodytec. Krijg een strakker figuur, betere huid en meer energie. Op een natuurlijke wijze; zonder operatie en naalden!

Speciaal voor deze gelegenheid hebben wij 2 dagen een Cryo Cabine. In drie minuten ervaar je de sensatie van -110 graden Celsius.

Waar & Wanneer: van 14.00 uur – 20.00 uur
Op 17 september bij Your.Bodytec – ‘s-Gravendijckseweg 33c, 2201 CZ Noordwijk

Op 18 september bij Cryosalon MIN110 – Rembrandtweg 39 – 2202 AT Noordwijk

Loop vrijblijvend binnen voor meer informatie over het trainen met bodytec, of om te zien welke cryo behandeling bij jou past. Of neem een kijkje op www.min110/behandelingen en boek voor of op 17 en of 18 september je behandeling en maak gebruik van de Cool Cryo Aanbiedingen.

Wil je de Whole Body Cryo en min110 echt ervaren? Reserveer dan hieronder een timeslot zodat je zeker bent van een plek in de koelcabine.

Wij kijken nu al uit naar een koele kennismaking! Je kan ook altijd bellen naar 0621286882.

Team min110 & Your.Bodytec

WE BEVRIEZEN TIJD

Timeslot reserveren Cool Cryo Party op 17 en 18 september

Reserveer een timeslot WholeBodyCryo als je zeker wilt zijn van een plek in de koelcabine. Je ontvangt van ons een bevestiging op je e-mailadres.

Laatste berichten

PUUR en Verfrissend – Gezond ZONDER suiker

Lobsters Drinks, Puur, natuurlijk zonder suiker en ook nog gezond voor je lichaam.

Plaatselijk vet verliezen? Huidkwaliteit verbeteren?

Nu bij min110 een thuiskuur om plaatselijk vet te verliezen en je cellulite te lijf te gaan. In combinatie met een Cryolipolyse Kuur zichtbaar sneller en langduriger resultaat

Cryotherapie is BOOMING! De virus killer!!

Drie minuten in een cabine van -110 graden celsius... Durf jij het aan? Zo goed als in je blootje voor drie minuten in een cabine van -110 graden celsius staan. Het is booming en liefhebbers zweren erbij. Heb jij het al eens aangedurfd? Whole Body Cryotherapie Met...

Koele Vet Verbrandingstips

Wil je ook vol energie en strakker in je lijf het voorjaar en de zomer tegemoet? Dat kan met Cryotherapie en lees de Koele Vet Verbrandingstips en download het ebook. Download dit ebook over Koele Vet Verbrandingstips  Je stofwisseling krijgt een boost, je collageen...

Afvallen gaat makkelijker door kou! Geen fabel..

Een kuur met cryotherapie zorgt voor ECHT afvallen zonder jojo effect

Over min110

Hi! Ik ben Corien van Rijn, jouw cryo- en hormoonfactor coach.

Ik help mensen op natuurlijke wijze aan een fitter lijf. Dat doe ik via persoonlijke 1-op-1 sessies en online programma’s zoals “Voel je jonger dan je leeftijd”.

Pin It on Pinterest

Share This