Op weg naar… ‘Feeling Good’ met vallen en opstaan

8 mrt 2019Cryotherapie

Herken je dat gevoel dat je altijd het beste uit jezelf wilt halen? Het is een onrustig gevoel; altijd meer moeten én meer willen.

Ok, ik geef het toe, het brengt je ook heel veel voordelen in het leven. Maar als die automatische piloot niet uitgezet kan worden, dan neem je die gedrevenheid ook mee naar jouw ontspanningsmomenten. Zie je het al voor je voor? “Ik ga nu even gedreven ontspannen”. Dat lukt natuurlijk nooit.

Die strenge tante herken ik ook in mezelf. Vooral als ik vetbolletjes boven mijn broekrand uit zie piepen. Je werkt al zo hard door gezond te eten en regelmatig te sporten om deze ‘gluiperds’ te laten verdwijnen. En dan raak je gewoon lichtelijk geërgerd als je niet direct de resultaten van je werk ziet: tennissen, fietsen, buikspieroefeningen doen en zo verantwoord mogelijk eten. Mag mijn buik alsjeblieft goed strak worden? Helaas, ik heb de lamp van Aladin nog niet gevonden en moet het maar voor lief nemen, want dit soort dingen hebben nu eenmaal langere tijd nodig. Helaas!

En ja, pijnlijke momentjes blijven bestaan: sta je klaar om de mooiste serve tijdens de tenniswedstrijd te slaan… glipt dat buikje weer tevoorschijn. Mijn advies: gun jezelf een cryolipolyse kuur en reken op een geheel natuurlijke manier af met die lastige vetcellen. Als je daarnaast blijft sporten en goed op je eten blijft letten heb je na twee tot drie behandelingen zichtbaar resultaat. Geen zorgen meer over je buikje. Bel of kom eens langs en dan bespreken we samen wat het beste aanvalsplan voor jou is.

min110 – Corien

Laatste berichten

FitBoost

Live Life to the Coolest, Boek nu samen een Cryo Wellness en voorkom de Corona Winterpressie. In een 2 uur durend Cool Down Programma ondergaan jullie drie Cryotherapie behandelingen: Een contrast cryolipolyse behandeling van een zone naar keuze Een whole body cryo...

Weerstand power… !

Lees meer over hoe Cryotherapie zorgt voor weerstand power door middel van een boost van je immuunsysteem

Fit Boost Programma

Je fit voelen en je overtollige vet verbranden met cryotherapie. Boost je gezondheid en voel je strakker in je vel

CRYO Hersteltherapie Kuur

Boost je immuunsysteem en gezondheid. Voel je fitter, slaap beter en verlies kilo’s door een Cryotherapie Herstelkuur in minimaal 5 weken

Bruinvet en afvallen

Een mooi programma om snel en gezond af te vallen en bruinvet te stimuleren. Op basis van cryotherapie, bewegen en microcirculatie

Over min110

Hi! Ik ben Corien van Rijn, jouw cryo- en hormoonfactor coach.

Ik help mensen op natuurlijke wijze aan een fitter lijf. Dat doe ik via persoonlijke 1-op-1 sessies en online programma’s zoals “Voel je jonger dan je leeftijd”.

Pin It on Pinterest

Share This

Verjong je body en geest in 3 minuten

Cryotherapie Anti-Ageing 3.0