Op weg naar… ‘Feeling Good’ met vallen en opstaan

8 mrt 2019Cryotherapie, Fit & Slank

Herken je dat gevoel dat je altijd het beste uit jezelf wilt halen? Het is een onrustig gevoel; altijd meer moeten én meer willen.

Ok, ik geef het toe, het brengt je ook heel veel voordelen in het leven. Maar als die automatische piloot niet uitgezet kan worden, dan neem je die gedrevenheid ook mee naar jouw ontspanningsmomenten. Zie je het al voor je voor? “Ik ga nu even gedreven ontspannen”. Dat lukt natuurlijk nooit.

Die strenge tante herken ik ook in mezelf. Vooral als ik vetbolletjes boven mijn broekrand uit zie piepen. Je werkt al zo hard door gezond te eten en regelmatig te sporten om deze ‘gluiperds’ te laten verdwijnen. En dan raak je gewoon lichtelijk geërgerd als je niet direct de resultaten van je werk ziet: tennissen, fietsen, buikspieroefeningen doen en zo verantwoord mogelijk eten. Mag mijn buik alsjeblieft goed strak worden? Helaas, ik heb de lamp van Aladin nog niet gevonden en moet het maar voor lief nemen, want dit soort dingen hebben nu eenmaal langere tijd nodig. Helaas!

En ja, pijnlijke momentjes blijven bestaan: sta je klaar om de mooiste serve tijdens de tenniswedstrijd te slaan… glipt dat buikje weer tevoorschijn. Mijn advies: gun jezelf een cryolipolyse kuur en reken op een geheel natuurlijke manier af met die lastige vetcellen. Als je daarnaast blijft sporten en goed op je eten blijft letten heb je na twee tot drie behandelingen zichtbaar resultaat. Geen zorgen meer over je buikje. Bel of kom eens langs en dan bespreken we samen wat het beste aanvalsplan voor jou is.

min110 – Corien

Laatste berichten

PUUR en Verfrissend – Gezond ZONDER suiker

Lobsters Drinks, Puur, natuurlijk zonder suiker en ook nog gezond voor je lichaam.

Plaatselijk vet verliezen? Huidkwaliteit verbeteren?

Nu bij min110 een thuiskuur om plaatselijk vet te verliezen en je cellulite te lijf te gaan. In combinatie met een Cryolipolyse Kuur zichtbaar sneller en langduriger resultaat

Cryotherapie is BOOMING! De virus killer!!

Drie minuten in een cabine van -110 graden celsius... Durf jij het aan? Zo goed als in je blootje voor drie minuten in een cabine van -110 graden celsius staan. Het is booming en liefhebbers zweren erbij. Heb jij het al eens aangedurfd? Whole Body Cryotherapie Met...

Koele Vet Verbrandingstips

Wil je ook vol energie en strakker in je lijf het voorjaar en de zomer tegemoet? Dat kan met Cryotherapie en lees de Koele Vet Verbrandingstips en download het ebook. Download dit ebook over Koele Vet Verbrandingstips  Je stofwisseling krijgt een boost, je collageen...

Afvallen gaat makkelijker door kou! Geen fabel..

Een kuur met cryotherapie zorgt voor ECHT afvallen zonder jojo effect

Over min110

Hi! Ik ben Corien van Rijn, jouw cryo- en hormoonfactor coach.

Ik help mensen op natuurlijke wijze aan een fitter lijf. Dat doe ik via persoonlijke 1-op-1 sessies en online programma’s zoals “Voel je jonger dan je leeftijd”.

Pin It on Pinterest

Share This