Event: Cool Cryo Party met koele aanbiedingen!

8 mrt 2019Cryotherapie, Fit & Slank

Event: COOL CRYO PARTY

Wij van min110, professionals in Cryotherapie, openen de nieuwe Cryo salon in Noordwijk met een gepast feestje. Een COOL CRYO PARTY met ‘koele’ aanbiedingen.

Grijp deze kans en maak kennis met alle facetten van de min110 koude therapie behandelingen. Krijg een strakker figuur, betere huid en meer energie.

Op een natuurlijke wijze; zonder operatie en naalden!

Speciaal voor deze gelegenheid hebben wij een mobiele Cryo Kamer op het terrein staan. In drie minuten ervaar je de sensatie van -110 graden Celsius.

Loop vrijblijvend binnen om te zien welke behandeling bij jou past. Of neem een kijkje op www.min110/behandelingen en boek voor of op 11 april 2019 je behandeling en maak gebruik van de Cool Cryo Aanbiedingen.

Wil je de Whole Body Cryo en min110 echt ervaren? Reserveer dan hieronder een timeslot zodat je zeker bent van een plek in de koelcabine.

Wij kijken nu al uit naar een koele kennismaking! Je kan ook altijd bellen naar 0621286882.

Team min110

WE BEVRIEZEN TIJD

Timeslot reserveren Cool Cryo Party

Reserveer een timeslot als je zeker wilt zijn van een plek in de koelcabine. Je ontvangt van ons een bevestiging op je e-mailadres.

Whole Body Cryo | 3 minuten -110 ervaring in de koelcabine

Laatste berichten

PUUR en Verfrissend – Gezond ZONDER suiker

Lobsters Drinks, Puur, natuurlijk zonder suiker en ook nog gezond voor je lichaam.

Plaatselijk vet verliezen? Huidkwaliteit verbeteren?

Nu bij min110 een thuiskuur om plaatselijk vet te verliezen en je cellulite te lijf te gaan. In combinatie met een Cryolipolyse Kuur zichtbaar sneller en langduriger resultaat

Cryotherapie is BOOMING! De virus killer!!

Drie minuten in een cabine van -110 graden celsius... Durf jij het aan? Zo goed als in je blootje voor drie minuten in een cabine van -110 graden celsius staan. Het is booming en liefhebbers zweren erbij. Heb jij het al eens aangedurfd? Whole Body Cryotherapie Met...

Koele Vet Verbrandingstips

Wil je ook vol energie en strakker in je lijf het voorjaar en de zomer tegemoet? Dat kan met Cryotherapie en lees de Koele Vet Verbrandingstips en download het ebook. Download dit ebook over Koele Vet Verbrandingstips  Je stofwisseling krijgt een boost, je collageen...

Afvallen gaat makkelijker door kou! Geen fabel..

Een kuur met cryotherapie zorgt voor ECHT afvallen zonder jojo effect

Over min110

Hi! Ik ben Corien van Rijn, jouw cryo- en hormoonfactor coach.

Ik help mensen op natuurlijke wijze aan een fitter lijf. Dat doe ik via persoonlijke 1-op-1 sessies en online programma’s zoals “Voel je jonger dan je leeftijd”.

Pin It on Pinterest

Share This