LOBSTERS DRINKS – de ideale mixer,

een super alternatief voor vitamine water en tonic.

WIj hebben heel veel klanten die graag centimeters en kilo’s willen verliezen. Na een eerste analyse en bodyscan blijkt vaak dat het grote probleem de suikerinname is. Vaak lukt het wel om de knop om te draaien en de voeding aan te passen, er zijn tegenwoordig heel veel goede producten op de markt.  Maar een lekkere dorstlesser of een goed alternatief voor een glas witte wijn of de gin tonic is toch vaak lastig om te vinden. Onbewust zitten daar toch nog veel suikerklontjes of zoetstoffen in. Wij hebben nu een drankje ontdekt ECHT zonder suiker en ook nog met de prettige bijkomstigheid dat het mineralen bevat die goed zijn voor je lichaam. Een goede dorstlesser en een ideale mixer voor als je dan toch af een toe een drankje wil doen.

Een drankje dat ook bijdraagt aan je gezondheid

De Lobsters zijn nieuw in Nederland en anders dan regulier “suikerwater met een smaakje” dat commercieel de gast/consument wordt voorgezet. Lobsters zijn eerlijke en pure premium drinks die het beste van smaak weer doen her(be)leven en overmatig suiker, ongezonde én onnodige ingrediënten en smaakvervuiling buiten spel zet… en bewijst! Natuurlijke dranken die gezonder zijn. Lobsters hebben als basis natuurlijk zuiver mineraalrijk water uit het gesteente van de Oostenrijkse Alpen (de flesjes worden afgevuld bij de bron) met toevoegingen van uitsluitend natuurlijke ingrediënten zoals gember, ginko en munt.

Hierdoor hebben de Lobsters een geweldige smaakbeleving; zijn suiker- en caloriearm én bevatten bovenal géén zoet- smaak- geur- of kleurstoffen. Dus gezonder… Meer Smaak – minder suiker. Door de unieke receptuur van natuurlijke ingrediënten versterken de Lobsters de smaak van voeding en (alcoholische) dranken waarmee het wordt gemixt. Lobsters zijn uniek. Puur heerlijk zuiver en verfrissend en dé mixer voor longdrinks, cocktails en mocktails; de Lobsters ondersteunen en verrijken immers als enige mixer de ander… Dat ruik je, dat proef je.

Aanbevolen door sporters

De paarden topsport, ski topsporters, de golfsport en als partner van de Nederlandse Volleybal Bond voor mineraalrijke en zuivere verfrissingen voor het grootste Beach Volleybal Circuit ter wereld, hebben (top)sporters inmiddels hun weg naar de Lobsters gevonden… Super verfrissend, een rijkelijke aanvulling van mineralen én suiker- en caloriearm! Reguliere sappen hebben een gezonde beleving maar zijn het vaak niet (veelal overmatige suikers, óók de natuurlijke suikers in de vrucht… en koolhydraten). De Lobsters met mineraalrijk water met uitsluitend natuurlijke ingrediënten frissen de lichamen van sporters niet alleen op, maar helpen als één van de weinige dranken voor échte dorstlessing, verfrissing en natuurlijk en mineraalrijk herstel van het lichaam! En dat terwijl volop van de smaak wordt genoten.

Ruime variatie aan smaken

Lobsters Tonic Water is loep zuiver, neutraal, zacht en aangenaam bitter. Rechtstreeks uit de bron van het gesteente van de Alpen op 2.000 meter. Vult de mineralen aan voor het lichaam, lest de dorst als je het bittertje kan weerstaan…

De Lobsters Lemon Mint met limoen en munt is een unieke smaak die alleen Lobsters op de markt brengt. Een geweldige smaaksensatie puur die verrast en verfrist… maar bovenal word je gewoon blij van de smaak. Voeg wat verse mint en limoen toe en je exclusieve verfrissing staat als een huis, waar niemand omheen kan… En het lichaam helpt bij herstel.

De Lobsters Bitter Lemon staat op eenzame fruitige en verfrissende hoogte aangezien er eigenlijk geen premium imponerende Bitter Lemons op de markt zijn. Veel te zoet, niet fruitig, overmatig koolzuur en onvoldoende bitter. Lobsters Bitter Lemon is daar een uitzondering op. Puur heerlijk dorstlessend door rijke citrus en een subtiele bittere noot… Heerlijk met een stukje sinaasappel.

De Lobsters Ginger Ale met echte gember, is zoals een Ginger Ale hoort te zijn. Volop ginger en niet zoet. Een topper op zichzelf en dé dorstlesser met gember en pepertje. Voeg een stukje gember toe en je hebt een top dorstlesser voor het lichaam.

Binnenkort bij ons verkrijgbaar, en uit te proberen. We schenken deze drankjes ook standaard tijdens de behandeling

 

 

 

Pin It on Pinterest

Share This