In samenwerking met Yvolution hebben we een programma ontwikkelt waarin je in een korte tijd in slechts 20 minuten per training werkt aan vet verbranding, een stevig, strak en gezond lichaam en een opgeruimde geest.

EMS-training (visionbody) in combinatie met cryotherapie

Onder professionele begeleiding beweeg je je in een super modern hightech bodysuite die perfect aansluit op je lijf. In de bodysuit zijn electroden ingebouwd die ervoor zorgen dat je intensieve full body spiertraining kan ondergaan. Het programma wordt specifiek afgesteld op jouw wensen. Een full body training of alleen plaatselijk zoals de benen, billen, of een extra focus op je cellulite. Het pak zit comfortabel, zonder kabels en zonder strakke banden. Je hebt een volledige bewegingsvrijheid en een persoonlijk op jouw lichaam afgestemde workout.

Na deze training koel je 3 minuten af in de CryoCabine. Geen ophoping van afvalstoffen, verzuring van spieren maar een heerlijke boost voor lichaam en geest. Ga fit, gezond, strak en opgeruimd de laatste maanden van het jaar in. Gun jezelf een kuur van 10 BodyTransformatie sessies.  Klik hier voor meer  info in een videofilmpje.

Nieuwsgierig? bel of mail voor een proefsessie op locatie en meer informatie

Pin It on Pinterest

Share This

Verjong je body en geest in 3 minuten

Cryotherapie Anti-Ageing 3.0