Min110, voor een jongere look & feel op een natuurlijke wijze.

Advies op maat bij Min110

Hieronder vind je al onze behandelingen. Weet je niet wat voor jou het beste werkt en heb je daar hulp bij nodig? Klik hieronder en laat je gegevens achter. Wij zullen dan contact met je opnemen voor een gratis intake waarin we een gepast advies zullen geven zodat je jouw doelen kunt bereiken.

Wat is Cryotherapie?

Cryotherapie wordt ook wel koude therapie genoemd. Het bevordert je gezondheid en je uitstraling. In slechts drie tot vier minuten koelt de opperhuid drastisch af. Vanuit je oerinstinct zetten je hersenen allerlei processen in werking om het lichaam preventief te beschermen.

Er zijn verschillende soorten Cryotherapie. Bekijk hieronder de video voor een betere impressie.

Onze behandelingen en expertises

Cryotherapie

Verjonging van body en geest in slechts drie minuten. Direct herstel na maximale sportprestaties of bij chronische klachten, gewrichtsaandoeningen, ontstekingen, spierpijn, eczeem en (huid)herstel na een operatie.

Cryolipolyse

Vormt je lichaam en slankt af, vermindert cellulitis en de vetreductie. Vetlagen in probleemzones worden selectief aangepakt en verminderd. 

Anti-Cellulite

Verstevigt en verbetert de huidstructuur en stimuleert het afbraakproces van vet. Naast dat de huid strakker wordt verlies je ook centimeters.

GezichtsCryotherapie

Behandeling van het gezicht of de nek met een zeer koude, droge luchtstroom. De bloedvaten in de huid trekken samen en gaan na de behandeling open waardoor gifstoffen in de huid worden afgevoerd.

Hersteltherapie

Lokale pijnbestrijding d.m.v plaatselijke sterke verkoeling met koude luchtstroom. Dit zorgt ervoor dat de gifstoffen versneld worden afgevoerd en ontstekingen worden geremd.

Hormoonbalans

 Met deze therapie zijn we in staat de hormonale verstoring te herstellen. We werken aan een nieuwe levensstijl met focus op drie ankerpunten: voeding, beweging en slaap.

EMS-Training

Onder professionele begeleiding bewegen in een super modern hightech bodysuite die perfect aansluit op je lijf. Er zijn electroden in gebouwd die zorgen voor een intensieve full body spiertraining. 

Lichaam & Huid Performance Kuur

Combinatie van intensief bewegingsprogramma, plaatselijk vet bevriezen en wholebody therapie. 

SkinDNA

Op basis van jouw genetische blauwdruk ontstaat een gepersonaliseerd rapport, waarin je meegenomen wordt in de jouw verhoogde risico’s zodat je leert wat jouw huid nodig heeft en wat vooral niet.

Thermo-Cryolipide behandeling

Het verhaal van Corien, het gezicht van Min110

Te vaak zie ik vrouwen die de plastische route kiezen en gaan voor botox, fillers en onder het mes. Geleidelijk aan worden ze steeds vaker nagekeken. Alleen hebben ze zelf niet meer door dat hun karakter op hun gezicht steeds verder wegglipt. Dit alles is de reden waarom ik met min110 ben begonnen. Het was geen opwelling; ik heb er onbewust jaren naartoe geleefd. Misschien ook wel omdat ik ouder wordt. Met de combinatie van cryotherapie en de hormoonfactor werk je aan duurzaam geluk door op natuurlijke wijze vitaal te blijven. Vitaliteit is het enige medicijn dat écht werkt als je op een jonge manier oud wilt worden.

Sta je net als ik in het leven? Of denk je zoals ik? Laat dan zeker iets van je horen! Samen gaan we er alles aan doen om je net even jonger te laten voelen dan je bent. Dat is de mooiste manier van ouder worden; of je nu 30 jaar of al 70 jaar oud bent.

Reviews

Fit als een hoentje

“min110 zo lekker, die verse gemberthee daarna maakt de beleving compleet. Ik kan er weer tegenaan! “

Annelore

⭐⭐⭐⭐⭐

Fantastisch

“3 minuten in de cryocabine  voordat ik ga sporten, verbetert aanzienlijk mijn sportprestaties” 

Floris

⭐⭐⭐⭐⭐

Gewenste resultaten

“Goed en plezierig geholpen bij min110. Professioneel advies in een zeer fijne en relaxed omgeving. Kijk uit naar de volgende behandeling.”

Janneke

⭐⭐⭐⭐⭐

Echt geweldig!!

“10 sessie in de Cryocabine hebben mijn stofwisseling een boost gegeven, ben inmiddels 10 kilo afgevallen”

Esther

⭐⭐⭐⭐⭐,

text here. and here. this is a nice sentence. text here. and here. this is a nice sentence. text here. and here. this is a nice sentence. text here. and here. this is a nice sentence. text here. and here. this is a nice sentence. text here. and here. this is a nice sentence. text here. and here. this is a nice sentence. text here. and here. this is a nice sentence.

Pin It on Pinterest