Massages en Lichaamspakkingen

Massages en Lichaamspakkingen

Intensieve massage

Lypossage – Bindweefselmassage

Deze massage maakt je lichaam strakker en geeft je een beter silhouet zonder medische ingrepen. De massage wordt gegeven door een een lypossage therapeut die jarenlange ervaring heeft met verschillende massages. Indien noodzakelijk maakt zij ook gebruik van de zogenaamde cupping glaasjes of massage cups. De heupen, billen, benen, armen, buik en gezicht worden strakker door de diepe massagetechniek waarbij het bindweefsel wordt losgemaakt . Daarna 3 minuten in de cryocabine zorgt voor versnelde afvoer van de afvalstoffen.

Lichaamspakkingen

Als je een lichaamspakking krijgt wordt de huid eerst gescrubd. Dit gebeurt met een mineraal zout en wat olie. Door het inmasseren van het zout zal dit uiteindelijk oplossen. Het scrubben van de huid zorgt ervoor dat de dode huidcellen worden verwijderd en de doorbloeding wordt gestimuleerd. De poriën komen hierdoor meer open te staan en zullen ontvankelijker zijn voor de opname van de pakking. 

Na de scrub wordt de lichaamspakking aangebracht waarna je wordt ingepakt in een folie en een deken om de lichaamswarmte te isoleren.

Na een ontspannende rustperiode van ongeveer 20 minuten kun je onder een warme regendouche de pakking afdouchen. Na het douchen is er de keuze de behandeling uit te breiden met een massage of af te sluiten met een vocht inbrengende bodycreme/butter. Bij een aansluitende massage zal de huid worden gevoed met de verzorgende massageolie.

Als je graag een lichaamspakking wilt ondergaan kunnen we samen bepalen welke pakking geschikt is voor het doel dat je wilt bereiken. Het aanbod aan pakkingen is divers en stemmen we af op jouw doelen en op jouw huid. E.e.a. is afhankelijk of je het in een kuurverband oppakt

Details Massages en Lichaamspakkingen

Een kuur van 10 sessies zorgt voor aanzienlijk resultaat.  Je ziet er niet alleen strakker uit maar je voelt je fysiek ook beter.

Je kan een total body massage afnemen maar ook per zone is mogelijk. De behandeling is altijd in een kuur van 10 behandelingen.

Waarom een pakking?

Er zijn vele doelen die je met een lichaamspakking kunt bereiken. Ze kunnen worden ingezet om te ontspannen of te verkwikken, de huid te verstevigen of de behandeling van een droge huid.

Reviews

“Zo lekker die Cryo Facial. Je voelt je gelijk fris en gezond en je rimpels worden beduidend minder scherp zichtbaar. Een echte aanrader vooral als je even een oppepper nodig hebt. Het kost niet veel tijd.

Janet

 

Naast intensieve fysio ben ik nu ook in behandeling met plaatselijke cryo voor mijn geblesseerde schouder. Het is heel ontspannend en heb het idee dat het ook een boost geeft naar herstel.

Friso

 

Stel ons gerust een vraag!

Heb je een vraag of wil je meer te weten komen over hoe wij jou kunnen helpen? Schroom dan niet en neem contact met ons op.

E-MAILADRES

corien@min110.nl

TELEFOONNUMMER

+31 (0) 621286882

Voel je jonger dan je leeftijd, afslanken met cryotherapie, cryo-lipolyse. Op een natuurlijke manier door plaatselijk vet te bevriezen

BEZOEKADRES

Hoofdstraat 34A 
2202GC Noordwijk

Stel ons gerust een vraag

Staat jouw vraag niet tussen de veelgestelde vragen of wil je meer te weten komen over hoe wij jou kunnen helpen? Schroom dan niet en neem contact met ons op.

E-MAILADRES

corien@min110.nl

TELEFOONNUMMER

+31 (0) 621286882

BEZOEKADRES

Hoofdstraat 34A
2202GC Noordwijk

Pin It on Pinterest