GezichtsCryo

Snel, veilig & pijnloos een gladdere huid door zeer koude, droge luchtstroom

Doe vandaag nog een aanvraag en ontvang je eerste vijf sessies van €195 voor €155 (tijdelijke actie)

Wat is GezichtsCryo?

De Cryo Facial behandelt de huid van je gezicht en nek en je decolleté met een zeer koude, droge luchtstroom. De bloedvaten in de huid trekken samen en openen zich na de behandeling waardoor gifstoffen in de huid sneller worden afgevoerd. De Cryo Facial behandeling zorgt ervoor dat collageenaanmaak wordt gestimuleerd, huidirritatie vermindert, de huid strakker wordt en meer gaat stralen. Littekens van acne worden minder zichtbaar; de huidtextuur en -kleur verbetert. Daarnaast stimuleert het de productie van collageen, vermindert het huidirritatie en maakt het de huid strakker en stralender.

Doe vandaag nog een aanvraag en ontvang je eerste vijf sessies van €195 voor €155 per zone! (tijdelijke actie)

De voordelen van GezichtsCryo

De huid wordt strakker en stralender
Huidtextuur en teint verbeteren
Huidirritatie vermindert
Verbetering van vermoeide
Littekens van acne worden minder zichtbaar
Gifstoffen in de huid worden sneller afgevoerd

Prijzen

Reviews

Dit had ik niet verwacht!

“Bedankt min110, wat en top uitvinding Cryolipolyse. Na 2 x een behandeling van mijn buik begint mijn kleding al beter te zitten. Ja ik sport wel en let ook op mijn voeding, maar dat is geen straf. Is zo lekker motiverend. En de behandeling is heel relaxed. Het doet geen pijn, eigenlijk een heerlijk uurtje voor jezelf.”

Nathalie

⭐⭐⭐⭐⭐

Fantastisch

“Zo blij met het resultaat. Na drie behandelingen van mijn bovenbenen ziet het er allemaal wat strakker uit en is ook de maat van mijn broek afgenomen. Het was heel relaxed. Naast de behandeling heb ik tussendoor heel streng gesport. Squatt en touwtje springen helpen het geheel goed in shape te brengen. En nu is het de kunst om het zo te houden. Min110 dank voor je support en motiverende calls.” 

Jolijn

⭐⭐⭐⭐⭐

Gewenste resultaten

Zo happy, eindelijk geen borsten meer in mijn polo. Met sporten kreeg ik het niet strak. Een aantal behandelingen met de contrast cryolipolyse heeft het gewenste resultaat opgeleverd!

Henk

⭐⭐⭐⭐⭐

Echt geweldig!!

“Dit is een fantastische combinatie. Het cuppen zorgt voor de bloeddoorstroming, de cryoliployse voor het daadwerkelijk verdwijnen van het vet en de cryo zorgt voor het versneld afvoeren van de afvalstoffen, onstekingsremmer en een boost voor de collageen aanmaak. En samen met een dosis doorzettingsvermogen, de juiste voeding en de juiste oefeningen een verbluffend resultaat.”

Lieke

⭐⭐⭐⭐⭐,

Doe vandaag nog een aanvraag en ontvang je eerste sessie van €195 voor €155 (tijdelijke actie)

Afspraak Inplannen  Strak en vitaal met min110

  Professionals in Cryo: de Cryotherapie Salon in Noordwijk. Cryo is de nieuwe generatie therapie om jong te blijven! Geen operatie of naalden, maar meer energie, een betere huid en figuur.

  Veelgestelde vragen

  Hoeveel behandelingen zijn er nodig voor het gewenste resultaat?

  Het aantal behandelingen dat je nodig hebt is afhankelijk van je de conditie van je huid. Soms adviseren wij het ook in combinatie met een gezichtsbehandeling met voedende cremes als je een opfrisbeurt wilt. Littekens en acne vragen weer een ander behandelplan.

   

  Wat zijn de effecten van een Cryo Facial?

  • De huid wordt strakker en stralender
  • Verbetering van vermoeide huid
  • Huidtextuur en teint wordt beter
  • Littekens van acne worden minder zichtbaar

  Wanneer moet je geen Cryo Facial behandeling ondergaan?

  Heb je gevoelige of droge huid? Of een huid met rosacea? Dan is Cryo Facial is niet geschikt voor je.

  Wat houdt de Cryo Facial precies in?

  Het aantal behandelingen dat je nodig hebt is afhankelijk van je de conditie van je huid. Soms adviseren wij het ook in combinatie met een gezichtsbehandeling met voedende cremes als je een opfrisbeurt wilt. Littekens en acne vragen weer een ander behandelplan.

  Pin It on Pinterest