Hersteltherapie

Body Cryo

"Versnelt het genezingsproces op lokaal niveau."

– Corien van Rijn

Hersteltherapie

Body Cryo

"Versnelt het genezingsproces op lokaal niveau."

- Corien van Rijn

Hersteltherapie / Body Cryotherapie

Snel en lokale pijnbestrijding

Onze hersteltherapie of Body Cryo behandeling versnelt het genezingsproces op lokaal niveau. De behandeling geeft plaatselijke verkoeling. De koude luchtstroom zorgt ervoor dat de gifstoffen versneld worden afgevoerd en ontstekingen worden geremd. Ideaal bij blessures aan bijvoorbeeld je elleboog, knie, vingers. Het helpt ook bij het eerder herstellen van littekenweefsel, bij stijve gewrichten en zorgt het voor versoepeling van het kraakbeen.

Video afspelen
Iconen min110 soft mint achtergrond-05

Tarieven lokale cryo

  • 15 minuten voor €39,-
  • 5 behandelingen kaart voor €155,-

Veelgestelde vragen

Met een koude droge luchtstroom wordt de plaats van de blessure behandeld. De tijdsduur van de hersteltherapie is afhankelijk van de oppervlakte/omvang van de blessure. Kleine plekken kosten minder tijd dan grote plekken.

Met de Body Cryotherapie behandeling wordt de plek erg koud, waardoor bloedcirculatie wordt gestimuleerd en afvalstoffen worden afgevoerd. Zuurstof en voedingsstoffentoevoer wordt verhoogd naar de plek in het lichaam dat moet herstellen.

Dat is afhankelijk van de ernst en omvang van de blessure. Gemiddeld gaan we uit van vijf à zes behandelingen van ca. 15 minuten.

Wanneer je last hebt van sportblessures zoals gescheurde spiertjes, stijve gewrichten of wondjes. De behandeling mag plaatsvinden als de wond droog is. Natte en vochtige huiddelen worden niet behandeld.

Gratis intakegesprek

Tijdens een intakegesprek vertellen we jou graag alles over de verschillende behandelingen, de resultaten en alles wat je wilt en moet weten. We bespreken wat jouw doelen zijn en maken een plan op maat.

Reviews

Janet
Lees verder
“Zo lekker die Cryo Facial. Je voelt je gelijk fris en gezond en je rimpels worden beduidend minder scherp zichtbaar. Een echte aanrader vooral als je even een oppepper nodig hebt. Het kost niet veel tijd.“
Friso
Lees verder
“Naast intensieve fysio ben ik nu ook in behandeling met plaatselijke cryo voor mijn geblesseerde schouder. Het is heel ontspannend en heb het idee dat het ook een boost geeft naar herstel.“
Lienke
Lees verder
“Min110 is mijn hoop in de strijd tegen Cellulite. Ik heb nu 3 behandelingen gedaan en je ziet al een klein beetje resultaat. Dat geeft moed, want een ijzeren discipline is vereist.“
Janneke
Lees verder
“Goed en plezierig geholpen bij Min110. Professioneel advies in een zeer fijne en relaxed omgeving. Kijk uit naar de volgende behandeling.
Vorige
Volgende