Compressie therapie

Bindweefsel Massage

"Bevordert een goede doorbloeding en een betere stofwisseling."

– Corien van Rijn

Compressietherapie

Bindweefsel Massage

"Bevordert een goede doorbloeding en een betere stofwisseling."

- Corien van Rijn

Compressietherapie

Ontgift je lichaam en stimuleer vetverbranding met compressie therapie bij Min110 in Noordwijk.

Een zeer effectieve methode voor slankere benen en vermindering van cellulite.

Compressietherapie is een behandelmethode die de natuurlijke bloedcirculatie en lymfestroom stimuleert. In combinatie met de ByeBye Cellultie van dr. Juchheim is compressie¬therapie de perfecte behandeling voor de aanpak van o.a. cellulite, oedeem en lokale vetophopingen. De creme van dr. Juchheim is rijk aan actieve ingrediënten welke zorgen voor een nog intensievere aanpak van vetten, cellulite en vochtophoping. Ook klachten zoals vermoeidheid en pijn in de benen zullen verminderen of zelfs verdwijnen. Compressietherapie is een manier om een minder goed functionerend lymfestelsel weer in een betere conditie te brengen. Het is een heerlijke ontspannende therapie.

  • Aanpak cellulite
  • Omvang vermindering
  • Verbetering gezondheid

Behandeling en resultaat

De behandeling duurt slechts 25 tot 40 minuten. optimale stimulatie van bloedcirculatie en lymfesysteem. Dit resulteert in: verminderde cellulite, minder vermoeide benen en pijnklachten en meer weerstand en energie.

Voordelen van Compressietherapie

  • Verwijdering van toxines.
  • Verbetering van de lymfestroom en van het immuunsysteem: het lymfestelsel vangt de toxines op en leidt ze door naar de lymfeklieren. Het lymfestelsel werkt dus als een filter en reinigingsdienst van het lichaam en is een belangrijk onderdeel van het afweersysteem.
  • Vermindering van zwelling in het weefsel: het lichaam slankt af.
  • Voorkoming van cellulite en vermindering van cellulite ook wel sinaasappelhuid genoemd. Sinaasappelhuid kan een ongelukkig gevolg zijn van het afknellen van de lymfekanalen in voeten en handen waardoor een goede bloedsomloop verhinderd wordt. Met deze behandeling is het mogelijk om cellulite met zelf 2 gradaties te verminderen. De anticellulite-cocktail in de creme werkt extra stimulerend. En zorgt voor vetafbraak en afvoer van overtollig vocht.
  • Effect van de massage: de klanten voelen als het ware een echte lichaamsmassage. Het is mogelijk om de frequentie aan te passen wat bij een handmatige massage niet altijd mogelijk is.

Gratis intakegesprek

Tijdens een intakegesprek vertellen we jou graag alles over de verschillende behandelingen, de resultaten en alles wat je wilt en moet weten. We bespreken wat jouw doelen zijn en maken een plan op maat.

Cryotherapie is effectief, maar toch bestaat er een kans dat het niet goed bij je past. Daarom is de intake gratis!

Reviews

Nathalie
Lees verder
“Bedankt min110, wat een top uitvinding is Cryolipolyse. Na 2 x een behandeling van mijn buik begint mijn kleding al beter te zitten. Ja, ik sport wel en let ook op mijn voeding, maar dat is geen straf.“
Janneke
Lees verder
“Goed en plezierig geholpen bij Min110. Professioneel advies in een zeer fijne en relaxed omgeving. Kijk uit naar de volgende behandeling.
Vorige
Volgende