Hormoonbalans

Voedingsadvies

"Geschikt voor iedereen die al jaren tevergeefs probeert af te vallen."

– Corien van Rijn

Hormoonbalans

Voedingsadvies

"Geschikt voor iedereen die al jaren tevergeefs probeert af te vallen."

- Corien van Rijn

Fit & gezond met hormoontherapie

Persoonlijke therapie met de focus op je stofwisseling en slaap.

Veel gezondheidsproblemen zijn het gevolg van een verstoorde balans van de negen verschillende hormonen die we hebben. Met hormoontherapie of hormoonfactortherapie zijn we in staat de hormonale verstoring te herstellen. We werken aan een nieuwe levensstijl met focus op drie ankerpunten: voeding, beweging en slaap.

De eerste afspraak voor het Hormoonfactor consult duurt 75 minuten. We maken een persoonlijke analyse en een plan van aanpak. De vervolgconsulten duren ca. 30 minuten. Voorafgaand aan een traject hebben we altijd een intakegesprek. Dat gesprek duurt ca. 30 à 45 minuten en is gratis. Het is ook mogelijk vervolg consults online te organiseren (bijvoorbeeld via Skype of Facetime).

Tijdens dit eerste gratis intake gesprek bespreken we het traject dat we voor jou voor ogen hebben wat de duur is en wat de kosten bedragen.
Soms is het al voldoende om de leefstijl aan te passen met voeding en beweging.

0-Meting, Bloedtest & Voedingsadvies

Voorafgaand aan de kuur wordt een uitgebreide intake afgenomen en starten we met de 0-meting: door een 3D Bodyscan van gewicht, omvang, vetpercentage, conditie, risicoanalyse. We bespreken een haalbare doelstellingen op maat.

Metabolismetest

Wanneer echter tijdens de intake blijkt dat er verstoringen zijn in het stofwisselingsproces dan werken wij met een metabolisme meter. Je kan zelf iedere dag monitoren hoe het met je verbranding staat. s’Ochtends meet je je metabolisme via een speciale meter. En via een app krijg je dan dagelijks jouw voedings- en bewegingsplan voor die dag.

Iconen min110 soft mint achtergrond-05

Voor wie?

Hormoonbalans en voedingsadvies is geschikt voor iedereen die al jaren tevergeefs probeert af te vallen, zich niet fit voelt en slecht slaapt.

Iconen min110 soft mint achtergrond-12

Persoonlijk consult

We zijn heel benieuwd naar jouw verhaal. Wat wil je bereiken? Wat heb je al gedaan en waarom heeft het te weinig gebracht? Waar word je blij van? Waar krijg je energie van? Welk soort eten is een verraderlijke verleider? We hebben heel veel vragen die we samen met je doorlopen. De persoonlijke analyse leidt tot een uitgekiend hormoontherapie behandelplan. Het is de eerste belangrijke stap, op weg naar hormonale balans.

Iconen min110 soft mint achtergrond-12

Resultaat

Met de juiste combinatie van voeding, beweging en cryotherapie mag je in zes maanden veel verbetering verwachten. Om jou het beste te bieden werken wij alleen samen met partners die onze filosofie onderstrepen.

Gratis intakegesprek

Tijdens een intakegesprek vertellen we jou graag alles over de verschillende behandelingen, de resultaten en alles wat je wilt en moet weten. We bespreken wat jouw doelen zijn en maken een plan op maat.

Veelgestelde vragen

Afhankelijk van jouw klacht stellen wij een programma op maat op. Dit kan een voedingsplan zijn, dit kan een bewegingsplan zijn al dan niet gecombineerd met advies over de te gebruiken supplementen.

Dit progamma stellen we op nadat we een nauwkeurige analyse hebben gemaakt van jouw klachten, doelstellingen en dagelijkse leefstijl, waaronder voeding, beweging, slaapritme en stresslevel.

De uiteindelijke doelstelling is om jouw doel te bereiken door je hormonen in balans te brengen.

Als wij vinden dat je problemen op een ander vlak liggen en wij je niet verder kunnen helpen werken wij samen met professionele partners waar we je graag naartoe doorverwijzen.

Je voelt je te zwaar of bent te zwaar, maar afvallen lukt niet. Je kampt met hormonale problemen in verband met je leeftijd. Je voelt je moe en futloos.

Reviews

Nathalie
Lees verder
“Bedankt min110, wat een top uitvinding is Cryolipolyse. Na 2 x een behandeling van mijn buik begint mijn kleding al beter te zitten. Ja, ik sport wel en let ook op mijn voeding, maar dat is geen straf.“
Janneke
Lees verder
“Goed en plezierig geholpen bij min110. Professioneel advies in een zeer fijne en relaxed omgeving. Kijk uit naar de volgende behandeling.“
Vorige
Volgende

Formulier hormoonbalans

Om makkelijk inzichtelijk te krijgen waar uw hormoonbalans wellicht verstoord is, hebben wij onderstaande formulier ontwikkelt. 


    Dit formulier wordt direct en discreet naar min110.nl gemaild. Een kopie ontvangt u inde mailbox van het gebruikte email adres. Om privacyredenen wordt deze kopie niet in een database bewaard.