Hallo! 

Ik ben Corien van Rijn: cryo- en hormoonfactor coach in Noordwijk

Ik help mensen op natuurlijke wijze aan een fitter lijf. Dat doe ik via persoonlijke 1-op-1 sessies en online programma’s zoals “Voel je jonger dan je leeftijd”.

Ouder worden; er is geen ontkomen aan. Toch snap ik dat je soms met een bedenkelijke frons in de spiegel kijkt. “Is dit het nu?” Weet je wat grappig is? In het ‘nu’ knap je vaak op jezelf af. Je vind je zelf te zwaar, je ziet teveel rimpels en voelt je futloos. Kijk nu een terug op foto’s van een paar jaar terug. Er is een kans dat je zegt: “Hé, toen zag ik er best goed uit”. Toch weet je nog dat je daar destijds heel anders over dacht.

Gelukkiger en energieker

Dit fenomeen heeft me aan het denken gezet. Ik ben ervan overtuigd dat je je gelukkiger en energieker voelt als je er net even jonger uitziet dan je bent; je jonger voelt dan je leeftijd. En dat niet voor éen moment, maar continu.

Start van min110

Dit alles is de reden waarom ik met min110 ben begonnen. Het was geen opwelling; ik heb er onbewust jaren naartoe geleefd. Misschien ook wel omdat ik ouder wordt. Met de combinatie van cryotherapie en de hormoonfactor werk je aan duurzaam geluk door op natuurlijke wijze vitaal te blijven. Vitaliteit is het enige medicijn dat écht werkt als je op een jonge manier oud wilt worden.

Niet natuurlijke verjonging

Te vaak zie ik vrouwen die  de  de plastische route kiezen en gaan aan de botox, fillers en onder het mes. Geleidelijk aan worden ze steeds vaker nagekeken. Alleen hebben ze zelf niet meer door dat hun karakter op hun gezicht steeds verder wegglipt.

Corien van Rijn

IJsdokter

Begrijp me goed; ik ben maar gewoon Corien van Rijn (volgens mijn kinderen de IJskoningin van Noordwijk). Ik ben geen wonderdokter, cryotherapie is niet de heilige graal en dat geldt net zo min voor de hormoonfactor. Het is een krachtig hulpmiddel; dat zetje in de rug dat je vliegwiel van vitaliteit in beweging zet. Maar zonder échte bewustwording, échte wil en échte discipline, is mijn hulp maar van tijdelijke aard.

Sta je net als ik in het leven? Of denk je zoals ik? Laat dan zeker iets van je horen! Samen gaan we er alles aan doen om je net even jonger te laten voelen dan je bent. Dat is de mooiste manier van ouder worden; of je nu 30 jaar of al 70 jaar oud bent.

Corien van Rijn

IJsdokter

Begrijp me goed; ik ben maar gewoon Corien van Rijn (volgens mijn kinderen de IJskoningin van Noordwijk). Ik ben geen wonderdokter, cryotherapie is niet de heilige graal en dat geldt net zo min voor de hormoonfactor. Het is een krachtig hulpmiddel; dat zetje in de rug dat je vliegwiel van vitaliteit in beweging zet. Maar zonder échte bewustwording, échte wil en échte discipline, is mijn hulp maar van tijdelijke aard.

Sta je net als ik in het leven? Of denk je zoals ik? Laat dan zeker iets van je horen! Samen gaan we er alles aan doen om je net even jonger te laten voelen dan je bent. Dat is de mooiste manier van ouder worden; of je nu 30 jaar of al 70 jaar oud bent.

Achtergrond

We volgen een bewogen carrièrepad

Ik had het druk, druk, druk en nog eens druk; vooral in mijn baan als Marketing Manager voor technologie bedrijven en later als Directeur Eigenaar van een Marketing en Communicatie Bureau. Ik sjeesde van hot naar her en had een zeer onregelmatig levenspatroon.  Ik vloog de hele wereld over, zat lang in de auto en tot laat in airconditioned kantoren. Daarnaast was er geen borrel of diner dat ik oversloeg. Dat probeerde ik te combineren met een gezin, twee opgroeiende kinderen en een partner die ook veel op reis is.

Uit ervaring weet ik dus hoe belangrijk het is om in je ritme te blijven, in vorm te blijven en je energie vast te houden. Ik heb veel uitgeprobeerd om dat mogelijk te maken. Naast mijn baan heb ik me er echt in verdiept en heb ik diverse opleidingen en cursussen gevolgd. Toen ik in aanraking kwam met cryotherapie was dat voor mij het moment waarop de cirkel rond was en de knop omging.

Cryotherapie is wetenschappelijk onderbouwd en is een beweging die zich blijft doorontwikkelen. Hoe meer er mee gewerkt wordt, hoe effectiever het wordt bij klachten die aanvankelijk niet in het vizier lagen. Veel nieuwe toepassingen heb ik zelf aan den lijve ervaren; een ervaring die ik graag met iedereen wil delen.

Achtergrond

We volgen een bewogen carrièrepad

Ik had het druk, druk, druk en nog eens druk; vooral in mijn baan als Marketing Manager voor technologie bedrijven en later als Directeur Eigenaar van een Marketing en Communicatie Bureau. Ik sjeesde van hot naar her en had een zeer onregelmatig levenspatroon.  Ik vloog de hele wereld over, zat lang in de auto en tot laat in airconditioned kantoren. Daarnaast was er geen borrel of diner dat ik oversloeg. Dat probeerde ik te combineren met een gezin, twee opgroeiende kinderen en een partner die ook veel op reis is.

Uit ervaring weet ik dus hoe belangrijk het is om in je ritme te blijven, in vorm te blijven en je energie vast te houden. Ik heb veel uitgeprobeerd om dat mogelijk te maken. Naast mijn baan heb ik me er echt in verdiept en heb ik diverse opleidingen en cursussen gevolgd. Toen ik in aanraking kwam met cryotherapie was dat voor mij het moment waarop de cirkel rond was en de knop omging.

Cryotherapie is wetenschappelijk onderbouwd en is een beweging die zich blijft doorontwikkelen. Hoe meer er mee gewerkt wordt, hoe effectiever het wordt bij klachten die aanvankelijk niet in het vizier lagen. Veel nieuwe toepassingen heb ik zelf aan den lijve ervaren; een ervaring die ik graag met iedereen wil delen.

Stel ons gerust een vraag!

Heb je een vraag of wil je meer te weten komen over hoe wij jou kunnen helpen? Schroom dan niet en neem contact met ons op.

E-MAILADRES

corien@min110.nl

TELEFOONNUMMER

+31 (0) 621286882

Voel je jonger dan je leeftijd, afslanken met cryotherapie, cryo-lipolyse. Op een natuurlijke manier door plaatselijk vet te bevriezen

BEZOEKADRES

Hoofdstraat 34A 
2202GC Noordwijk

Stel ons gerust een vraag

Staat jouw vraag niet tussen de veelgestelde vragen of wil je meer te weten komen over hoe wij jou kunnen helpen? Schroom dan niet en neem contact met ons op.

E-MAILADRES

corien@min110.nl

TELEFOONNUMMER

+31 (0) 621286882

BEZOEKADRES

Hoofdstraat 34A
2202GC Noordwijk

Pin It on Pinterest