Hallo!

Ik ben Corien van Rijn

Cryo- en hormoonfactor coach in Noordwijk

Ik help mensen op natuurlijke wijze aan een fitter lijf. Dat doe ik via persoonlijke 1-op-1 sessies en online programma’s via min110-Connect.

Hallo!

Ik ben Corien van Rijn

Cryo- en hormoonfactor coach in Noordwijk

Ik help mensen op natuurlijke wijze aan een fitter lijf. Dat doe ik via persoonlijke 1-op-1 sessies en online programma’s via min110-Connect.

Het Min110 Team

Samen met Margreet v.d Marel, Gertrude van Vuuren, Gretta Amanda, Milou Boskamp en regelmatig vaste gast therapeuten; Aad Bogert,  dr. Robert Schoemacher en Mirjam de Best proberen wij een plek te creëren waar je je thuis voelt, kan relaxen en kan werken aan een fit en gezond lichaam en geest. Continue op zoek naar nieuwe producten en ontwikkelingen. We werken daartoe nauw samen met professionals, wetenschappers, doctoren en ervaringsdeskundigen om je op een laagdrempelige manier te helpen aan een gezonder lichaam, een frissere geest, een strakkere en betere huid.

Mijn motivatie

Iconen min110 soft mint achtergrond-05

Gelukkiger en energieker

Dit fenomeen heeft me aan het denken gezet. Ik ben ervan overtuigd dat je je gelukkiger en energieker voelt als je er net even jonger uitziet dan je bent; je jonger voelt dan je leeftijd. En dat niet voor éen moment, maar continu.

Iconen min110 soft mint achtergrond-12

Niet natuurlijke verjonging

Te vaak zie ik vrouwen die de de plastische route kiezen en gaan aan de botox, fillers en onder het mes. Geleidelijk aan worden ze steeds vaker nagekeken. Alleen hebben ze zelf niet meer door dat hun karakter op hun gezicht steeds verder wegglipt.

Iconen min110 soft mint achtergrond-03

Start van min110

Dit alles is de reden waarom ik met Min110 ben begonnen. wordt. Met de combinatie van cryotherapie en de hormoonfactor werk je aan duurzaam geluk door op natuurlijke wijze vitaal te blijven. Vitaliteit is het enige medicijn dat écht werkt als je op een jonge manier oud wilt worden.

Corien van Rijn

IJsdokter

Sta je net als ik in het leven? Of denk je zoals ik? Laat dan zeker iets van je horen! Samen gaan we er alles aan doen om je net even jonger te laten voelen dan je bent. Dat is de mooiste manier van ouder worden; of je nu 30 jaar of al 70 jaar oud bent.