Anti Cellulite

Cryolipolyse - Compressietherapie -Infraroodtherapie

"De huidstructuur verbetert zienderogen "

– Corien van Rijn

Anti Cellulite

Cryolipolyse - Compressietherapie -Infraroodtherapie

"De huidstructuur verbetert zienderogen "

- Corien van Rijn

Anti cellulite – Haalbaar, betaalbaar en met blijvend resultaat

Cellulite killen zonder snijden

Bij min110 hebben we een methode ontwikkelt die ECHT WERKT.

Dit is een fantastisch sterke combinatie. De compressietherapie zorgt voor de bloeddoorstroming en een versnelde afvoer van de afvalstoffen. De cryoliployse zorgt voor het daadwerkelijk verdwijnen van het vet, huidverstrakking en de boost aan collageen aanmaak. De infraroodtherapie zorgt voor een versnelling van je vetverbranding en goede doorbloeding. En samen met een dosis doorzettingsvermogen, de juiste voeding, de juiste oefeningen en zelf onderhoud thuis een verbluffend duurzaam resultaat.

Wat is Cellulites?

Cellulites is een ontsteking van het onderliggende huidweefsel en is door goede voeding, en sporten wat makkelijker aan te pakken. Cellulite zijn de bobbels, hobbels en putten op de billen en benen en soms ook op andere delen. Genetische aanleg speelt een grote rol. Als je moeder cellulite heeft grote kans dat jij het ook hebt. Daarnaast spelen hormonen ook een grote rol. Oestrogeen wat in verschillende fases van het leven van een vrouw, pubertijd, zwangerschappen, en overgang een grote invloed heeft. Jij herkent vast een van deze oorzaken.

Cellulite wordt op latere leeftijd vaak beter zichtbaar doordat het collageen in de huid door de jaren heen minder wordt. Collageen zorgt voor de stevigheid en de elasticiteit van de huid. Daarnaast hebben vrouwen ook een hoog vetpercentage. Maar ook bij slanke, magere vrouwen kan cellulite ontstaan. Kortom het is een zeer complexe aandoening.

Iconen min110 soft mint achtergrond-02

Cuppen

We starten met een de oeroude methode cuppen van beide benen en onderbillen om de bloedcirculatie te stimuleren. We leren je hoe je dit zelf thuis kunt doen. Het is een fijne manier om je benen en billen strak te houden en een goedkope manier van onderhoud. En niet onbelangrijk het bevordert de werking van de behandelingen.

Iconen min110 soft mint achtergrond-12

Contrast Cryolipolyse

Vervolgens starten we met de Contrast Cryolipolyse behandeling van TC Clinics. We brengen grote wraps om je benen. De vloeistof in de zachte wraps wisselen meerdere malen razendsnel tussen 6 en 41 graden Celsius waarna het vet op een natuurlijke wijze wordt afgevoerd door het lichaam. De wisseling van temperatuur zorgt ook dat de collageen aanmaak wordt gestimuleerd waardoor de huidstructuur zienderogen verbetert en straktrekt. En ide nabehandeling met een Slimming Serum openen de bloedvaten zich weer en zorgt weer dat de gifstoffen sneller worden afgevoerd.

Iconen min110 soft mint achtergrond-03

Infraroodtherapie

30 tot 40 minuten in een speciaal pak op een bed van hot toermalijnstenen en een koepel van infraroodwarmte zorgen dat je maximaal gaat detoxen, transpireren. Voor extra effect op je bovenbenen en billen worden deze zone’s ingesmeerd met Boosterstick die zorgt dat de opgehoopte afvalstoffen worden afgevoerd.

Iconen min110 soft mint achtergrond-04

Compressietherapie

Na de behandeling in de infraroodcapsule ga je nog 20 tot 30 minuten in het compressiepak. Je porien staan open en je benen worden ingesmeerd met de ByeBye Cellulite creme van dr. Juchheim, vervolgens krijg je een plastic broek aan. Deze sluit om de benen en zorgt dat de creme goed intrekt vervolgens zorgt het compressiepak voor een bindweefsel massage. Je lympfen worden opengezet en je voert je afvalstoffen af.

Iconen min110 soft mint achtergrond-05

Anti Cellulite – Onderhoud

Voor duurzaam resultaat ook thuis aan de slag! Zelf cuppen en nabehandelen met een ijsblok en het slimming serum.
Het serum werkt verstevigend en vetafdrijvend. Deze kit is must bij iedere behandeling en verhoogt zichtbaar en duurzaam resultaat.

Set van 4 Cups € 29,95
Slimming Panty € 49,95
Dr. Juchheim ByeBye Cellulite € 132,-
Cleaning Tonic € 29,95
Als SET inclusief Koele reiscase € 210,– (incl. BTW)

Je kunt hier ruim 6 maanden mee vooruit!
Voor meer informatie, neem contact met ons op.

Hoeveel behandelingen heb je nodig?

Een basiskuur bestaat uit:

• 3 cryolipolyse behandelingen,
• 5 infrorood sessies
• 8 compressietherapie behandelingen

De tijdsduur is ca 8 tot 10 weken. E.e.a. is natuurlijk afhankelijk van de mate van cellulite en de conditie van je huid. Daarna is het verstandig om om de 2 tot 3 maanden eenmalig een cellulite behandeling in te plannen. . Zelf iedere dag zelf cuppen en insmeren met het slimming zorgt voor het behoud van je perzikhuid.

Reviews

Lienke
Lees verder
“min110 mijn hoop in de strijd tegen de Cellulite. Ik heb nu 3 behandelingen gedaan en je ziet al resultaat. Dat geeft moed want een ijzeren discipline is vereist. Zelfs mijn man is enthousiast. Dat is wat wij vrouwen graag willen.“
Dorien
Lees verder
“We komen van ver, maar zo blij met het resultaat tot op heden. Ik heb nu 6 behandelingen gehad en het ziet er al heel goed uit. Ik ben klaar voor het bikini seizoen.“
Vorige
Volgende