Cryolipolyse

Cool Sculpting

Plaatselijk vetcellen bevriezen en verliezen met cryolipolyse

Cryolipolyse

Plaatselijk vetcellen bevriezen en verliezen met cryolipolyse

Cryolipolyse

Pijnloos en zonder operatie duurzaam resultaat

De cryolipolyse behandeling is de min110 plaatselijke afslank therapie, met duurzaam resultaat. Deze therapie vormt je lichaam en slankt af, vermindert cellulitis en de vetreductie. Vetlagen in probleemzones (buik, billen, benen, armen, kin) worden selectief aangepakt en vernietigd, ze komen op die plek niet meer terug. Het omliggende weefsel wordt niet aangetast, er is geen operatie of narcose nodig en je krijgt er geen littekens van. De ongewenste vetcellen worden na de behandeling op een natuurlijke wijze door het lichaam afgevoerd.

Tijdelijke actie:
Eerste plaatsing (1 zone) van € 225,- voor € 98,-
Inclusief Compressietherapie en 3D Bodyscan voor en na de behandeling.

Prijzen:
1 zone: € 225,-
2 zones: € 299,- 
3 zones: € 349,-
Kuur – 4 behandelingen (1 zone) : € 639,-

Maak direct een afspraak

Iconen min110 soft mint achtergrond-02

De behandeling

Tijdens deze behandeling wordt plaatselijk vet sterk gekoeld gedurende 60 minuten, zodat jouw lichaam het zelf gaat afbreken, zonder een operatieve behandeling, narcose of littekens. Een behandeling duurt in totaal anderhalf uur en je hebt één tot drie behandelingen nodig per zone. De te behandelen zones zijn de dijen, heupen, buik, billen, lovehandles en de mannelijke borst. De afbraak van vetcellen duurt ongeveer 8 tot 12 weken. De behandeling is veilig en wetenschappelijk getest en onderbouwd.

Resultaat

In een kuur van 3 tot 4 behandelingen gedurende ca. 6 maanden verlies je tussen de 5 en 20 centimeter in omvang per zone.

Veelgestelde vragen

Cryolipolyse of Cool BodySculpting is gebaseerd op jarenlang intensief wetenschappelijk onderzoek door o.a. Dr. D. Manstein en Dr. R. Rox Anderson van de Harvard Medical School naar het koelen van vetcellen op een precieze en constante temperatuur. Onderzoeken hebben bevestigd dat onderhuidse gekoelde vetcellen krimpen en het lichaam verlaten via de natuurlijke weg. Met Cryolipolyse worden de vetcellen definitief vernietigd zonder het omliggende weefsel te beschadigen.

Je hoeft geen dieet te volgen, maar het is voor een duurzaam resultaat wel belangrijk dat je niet structureel meer calorieën binnenkrijgt dan je lichaam nodig heeft. min110 heeft een programma op maat ontwikkeld waarmee wij je begeleiden gedurende je kuurperiode. Samen stippelen we een programma op maat uit.

Na de behandeling vindt een geleidelijke vermindering van de dikte van de vetlaag plaats. De eerste veranderingen zijn meestal zichtbaar na zes tot acht weken. De meest zichtbare resultaten zie je na drie maanden. Je lichaam zal tot vier maanden na de procedure doorgaan met het op een natuurlijke wijze afvoeren van de behandelde vetcellen.

Als de vetcellen volgens onze Cryolipolyse behandeling zijn gekoeld dan zullen ze afsterven. In de periode na de behandeling zal het lichaam de vetcellen op de natuurlijke manier verwerken en afvoeren. Eenmaal weg, dan komen ze niet meer terug. Krijgt je structureel meer calorieën binnen dan je lichaam nodig heeft, dan kunnen de resterende vetcellen zich verder vullen en delen, waardoor nieuwe vetcellen ontstaan. Vaak gebeurt dit op andere plaatsen in het lichaam.

De druk van het zuigen van de vacuüm behandelkop kan een trekkend of knijpend gevoel veroorzaken. De eerste minuten kun je daarbij een gevoel van kou ervaren. Deze sensaties verdwijnen snel, aangezien de kou een verdovende werking heeft. Veel mensen vinden het prettig om lekker te liggen tijdens de behandeling of een boekje te lezen of te internetten.

Na de behandeling kun je direct alles weer ondernemen. Op de behandelde plaats(en) is tijdelijk zwelling, jeuk, tintelingen, gevoelloosheid, gevoeligheid bij aanraking, blauwe plekken of roodheid mogelijk. Alle verschijnselen verdwijnen vanzelf weer binnen twee weken.

De Cryolipolyse behandeling is geen oplossing voor mensen die obesitas of overgewicht hebben. In de voorafgaande intake beoordelen we of je geschikt bent voor de behandeling. We hebben altijd vooraf een intakegesprek om de doelen en resultaten te bespreken.

Jazeker! Er is veel verschil in de kwaliteit van de apparatuur en waar de behandeling wordt uitgevoerd. Dit heeft te maken met de mate van koeling. De MedCos Body-Wizard is een van de apparaten dat uitvoerig getest is en bewezen resultaat oplevert. Een imitatieapparaat koelt echter alleen de huid. Dat wil dus niet zeggen dat hierdoor Cryolipolyse (vernietiging van vetcellen d.m.v. bevriezing) plaatsvindt. Is de MedCos Body-Wizard dan het enige goede apparaat? Er is zeker nog een ander goed apparaat op de Nederlandse markt. Bedrijven die behandelingen aanbieden met de beste apparaten zullen dat altijd vermelden in hun folders, op websites en in reclame-uitingen.

Cryolipolyse is een cosmetische behandeling. Deze wordt niet vergoed door de zorgverzekering.