Body Cryo – Versnel herstel

Body Cryo – Versnel herstel

Hersteltherapie / Body Cryotherapie

Snel en lokale pijnbestrijding

Onze hersteltherapie of Body Cryo behandeling versnelt het genezingsproces op lokaal niveau. De behandeling geeft plaatselijke verkoeling. De koude luchtstroom zorgt ervoor dat de gifstoffen versneld worden afgevoerd en ontstekingen worden geremd. Ideaal bij blessures aan bijvoorbeeld je elleboog, knie, vingers. Het helpt ook bij het eerder herstellen van littekenweefsel, bij stijve gewrichten en zorgt het voor versoepeling van het kraakbeen.

Tarieven voor lokale cryo

  • 15 minuten voor €39,-
  • 5 behandelingen kaart voor €155,-

Lokale pijnbestrijding

Snel van pijnlijke klachten af

Een plaatselijke sterke verkoeling met koude luchtstroom zorgt ervoor dat de gifstoffen versneld worden afgevoerd en ontstekingen worden geremd. Ideaal bij blessures aan bijvoorbeeld je elleboog, knie, vingers. Het helpt ook bij het eerder herstellen van littekenweefsel en bij stijve gewrichten zorgt het voor versoepeling van het kraakbeen.

Tarieven voor lokale cryo

  • 15 minuten voor €39,-
  • 5 behandelingen kaart voor €155,-

Veelgestelde vragen

Wat houdt deze behandeling in?

Met een koude droge luchtstroom wordt de plaats van de blessure behandeld. De tijdsduur van de hersteltherapie is afhankelijk van de oppervlakte/omvang van de blessure. Kleine plekken kosten minder tijd dan grote plekken.

Met de Body Cryotherapie behandeling wordt de plek erg koud, waardoor bloedcirculatie wordt gestimuleerd en afvalstoffen worden afgevoerd. Zuurstof en voedingsstoffentoevoer wordt verhoogd naar de plek in het lichaam dat moet herstellen.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Dat is afhankelijk van de ernst en omvang van de blessure. Gemiddeld gaan we uit van vijf à zes behandelingen van ca. 15 minuten.

Wanneer is zo'n behandeling nodig?

Wanneer je last hebt van sportblessures zoals gescheurde spiertjes, stijve gewrichten of wondjes. De behandeling mag plaatsvinden als de wond droog is. Natte en vochtige huiddelen worden niet behandeld.

Stel ons gerust een vraag!

Heb je een vraag of wil je meer te weten komen over hoe wij jou kunnen helpen? Schroom dan niet en neem contact met ons op.

E-MAILADRES

corien@min110.nl

TELEFOONNUMMER

+31 (0) 621286882

Voel je jonger dan je leeftijd, afslanken met cryotherapie, cryo-lipolyse. Op een natuurlijke manier door plaatselijk vet te bevriezen

BEZOEKADRES

Hoofdstraat 34A 
2202GC Noordwijk

Stel ons gerust een vraag

Staat jouw vraag niet tussen de veelgestelde vragen of wil je meer te weten komen over hoe wij jou kunnen helpen? Schroom dan niet en neem contact met ons op.

E-MAILADRES

corien@min110.nl

TELEFOONNUMMER

+31 (0) 621286882

BEZOEKADRES

Hoofdstraat 34A
2202GC Noordwijk

Pin It on Pinterest