min110 Hormoonfactor consult

min110 Hormoonfactor consult

Hormoonfactor consult

Hormoonbalans en voedingsadvies

De eerste afspraak voor het Hormoonfactor consult duurt 75 minuten. We maken een persoonlijke analyse en een plan van aanpak. De vervolgconsulten duren ca. 30 minuten. Voorafgaand aan een traject hebben we altijd een intakegesprek. Dat gesprek duurt ca. 30 à 45 minuten en is gratis. Het is ook mogelijk vervolg consults online te organiseren (bijvoorbeeld via Skype of Facetime).

Veelgestelde vragen

Wat houdt deze behandelingen in?

Afhankelijk van jouw klacht stellen wij een programma op maat op. Dit kan een voedingsplan zijn, dit kan een bewegingsplan zijn al dan niet gecombineerd met advies over de te gebruiken supplementen.

Dit progamma stellen we op nadat we een nauwkeurig analyse hebben gemaakt van jouw klachten, doelstellingen en dagelijkse leefstijl, waaronder voeding, beweging, slaapritme en stresslevel.

De uiteindelijke doelstelling is om jouw doel te bereiken door je hormonen in balans te brengen.

Als wij vinden dat je problemen op een ander vlak liggen en wij je niet verder kunnen helpen werken wij samen met professionele partners waar we je graag naartoe doorverwijzen.

Wanneer is deze behandeling geschikt?

Je voelt je te zwaar of bent te zwaar, maar afvallen lukt niet. Je kampt met hormonale problemen in verband met je leeftijd. Je voelt je moe en futloos.

Stel ons gerust een vraag!

Heb je een vraag of wil je meer te weten komen over hoe wij jou kunnen helpen? Schroom dan niet en neem contact met ons op.

E-MAILADRES

corien@min110.nl

TELEFOONNUMMER

+31 (0) 621286882

Voel je jonger dan je leeftijd, afslanken met cryotherapie, cryo-lipolyse. Op een natuurlijke manier door plaatselijk vet te bevriezen

BEZOEKADRES

Hoofdstraat 34A 
2202GC Noordwijk

Stel ons gerust een vraag

Staat jouw vraag niet tussen de veelgestelde vragen of wil je meer te weten komen over hoe wij jou kunnen helpen? Schroom dan niet en neem contact met ons op.

E-MAILADRES

corien@min110.nl

TELEFOONNUMMER

+31 (0) 621286882

BEZOEKADRES

Hoofdstraat 34A
2202GC Noordwijk

Pin It on Pinterest