Topics & Reviews

van min110

Afvallen door koude- en warmtetherapie

Afvallen door koude- en warmtetherapie

Wil je afvallen op een duurzame manier zonder operatie of grote fysieke inspanning kies dan voor afvallen door koude- en warmtetherapie. Een gouden combinatie die bewezen werkt, door koudetherapie als cryolipolyse en contrast cryolipolyse te combineren met infraroodtherapie.

Lees meer
Summerbodies

Summerbodies

Boek je samen met je vriend, vriendin of partner? Dan krijgen jullie beide 10% korting op de totale kuur.

Niet langer putten op je benen en geen fluffie buik meer!

Lees meer
ACTIE: IF YOU CAN SQUEEZE IT FREEZE IT

ACTIE: IF YOU CAN SQUEEZE IT FREEZE IT

Afvallen en Shapen doen we samen 'Jij' met je voeding en beweging en 'Wij' met op maat behandelingen en het juiste advies Aanbieding: De eerste twee Cryolipolyse behandelingen voor 98 euro (inclusief GRATIS CryoFacial. Maak een afspraak Min 110  - Voor je dagelijkse...

Lees meer
Buikvet verliezen als vrouw in de overgang?

Buikvet verliezen als vrouw in de overgang?

In de praktijk horen wij regelmatig dat vrouwen hun lichaam in korte tijd zien opblazen en veranderen. Deze lichamelijke verandering vindt plaats bij vrouwen tussen hun 40ste en 50ste levensjaar, waarbij er veel met de hormoonhuishouding gebeurd.

Lees meer
Cellulite behandeling benen

Cellulite behandeling benen

Een veelvoorkomend probleem is Cellulite (ook wel Sinaasappelhuid) of Cellulitis op de benen. De twee termen worden vaak door elkaar gehaald, maar kennen een duidelijk verschil. Cellulite is bobbelig van structuur en wordt veroorzaakt door ophoping van vet, vocht en afvalstoffen in het onderhuidse weefsel. De verkleving van vocht en afvalstoffen draagt uiteindelijk bij aan de veranderde huidstructuur.

Lees meer
Cryolipolyse den haag

Cryolipolyse den haag

Ben je opzoek naar een afslankbehandeling die echt werkt? Ontdek de Cryolipolyse behandeling. Hiermee behandel en vorm je doelgericht de probleemzones van jouw lichaam. Ook aan de slag met het verminderen van vetweefsel en cellulitis. Wij bieden Cryolipolyse in Den Haag en omgeving vanuit onze praktijk in Noordwijk. De bewezen methode zorgt voor een vet reductie van 20 tot 30% zonder operatie, narcose of litteken.

Lees meer
Cryolipolyse Leiden

Cryolipolyse Leiden

Je hebt misschien weleens gehoord van Cryolipolyse, maar wat is het precies? Cryolipolyse is een behandeling die het lichaam vormt en afslankt. Hiermee behandel je de vetlagen in probleemzones doelgericht, verminder je cellulitis en stimuleer je vetreductie. Hierbij blijft het omliggende weefsel onaangetast en is er geen litteken, operatie of narcose nodig.

Lees meer
Bruin vet en vet verbranden

Bruin vet en vet verbranden

Het klinkt misschien tegenstrijdig, maar een belangrijke functie van bruin vet is vet verbranden. Maar hoe zit dat nou eigenlijk? Je moet bruin vet in het lichaam zien als een gezonde vorm van vetcellen. Het bruine vetweefsel bevindt zich dan ook op allerlei belangrijke plaatsen in het lichaam, zoals slagaders en het zenuwstelsel.

Lees meer
Bruin vet activeren

Bruin vet activeren

Eigenlijk is bruin vet de gezonde vorm van vetcellen in ons lichaam. Het bevindt zich bij alle belangrijke plekken in het lichaam, zoals slagaders, het hart en het zenuwstelsel. Het vet is bruin gekleurd, vanwege de hoge concentratie mitochondriën in het weefsel. Mitochondriën zijn energieomzetters en zetten vetzuren en suikers om in energie.

Lees meer

Pin It on Pinterest

Verjong je body en geest in 3 minuten

Cryotherapie Anti-Ageing 3.0