Buikvet verliezen als vrouw in de overgang?

Cryotherapie

In de praktijk horen wij regelmatig dat vrouwen hun lichaam in korte tijd zien opblazen en veranderen. Deze lichamelijke verandering vindt plaats bij vrouwen tussen hun 40ste en 50ste levensjaar, waarbij er veel met de hormoonhuishouding gebeurd.

Deze inhoud is alleen voor Min110 Connect leden.
LoginDoe mee

Cellulite behandeling benen

Anti Cellulite behandeling

Een veelvoorkomend probleem is Cellulite (ook wel Sinaasappelhuid) of Cellulitis op de benen. De twee termen worden vaak door elkaar gehaald, maar kennen een duidelijk verschil. Cellulite is bobbelig van structuur en wordt veroorzaakt door ophoping van vet, vocht en afvalstoffen in het onderhuidse weefsel. De verkleving van vocht en afvalstoffen draagt uiteindelijk bij aan de veranderde huidstructuur.

Cryolipolyse Den Haag

Ben je opzoek naar een afslankbehandeling die echt werkt? Ontdek de Cryolipolyse behandeling. Hiermee behandel en vorm je doelgericht de probleemzones van jouw lichaam. Ook aan de slag met het verminderen van vetweefsel en cellulitis. Wij bieden Cryolipolyse in Den Haag en omgeving vanuit onze praktijk in Noordwijk. De bewezen methode zorgt voor een vet reductie van 20 tot 30% zonder operatie, narcose of litteken.

Cryolipolyse Leiden

Je hebt misschien weleens gehoord van Cryolipolyse, maar wat is het precies? Cryolipolyse is een behandeling die het lichaam vormt en afslankt. Hiermee behandel je de vetlagen in probleemzones doelgericht, verminder je cellulitis en stimuleer je vetreductie. Hierbij blijft het omliggende weefsel onaangetast en is er geen litteken, operatie of narcose nodig.

Bruin vet en vet verbranden

vet bevriezen met cryo

Het klinkt misschien tegenstrijdig, maar een belangrijke functie van bruin vet is vet verbranden. Maar hoe zit dat nou eigenlijk? Je moet bruin vet in het lichaam zien als een gezonde vorm van vetcellen. Het bruine vetweefsel bevindt zich dan ook op allerlei belangrijke plaatsen in het lichaam, zoals slagaders en het zenuwstelsel.

Bruin vet activeren

Cryotherapie cabine

Eigenlijk is bruin vet de gezonde vorm van vetcellen in ons lichaam. Het bevindt zich bij alle belangrijke plekken in het lichaam, zoals slagaders, het hart en het zenuwstelsel. Het vet is bruin gekleurd, vanwege de hoge concentratie mitochondriën in het weefsel. Mitochondriën zijn energieomzetters en zetten vetzuren en suikers om in energie.

Afvallen met Cryolipolyse

afvallen met cryolipolyse

Afhankelijk van je doelstelling, leeftijd of leefstijl kan je voor een koude therapie kiezen, zoals afvallen met een cryolipolyse behandeling. Tijdens de behandeling vet plaatselijk bevroren, wat vervolgens op een natuurlijke manier uit het lichaam wordt afgevoerd. Geen naalden, geen speciaal dieet, geen operatie en bovenal geen hersteltijd. Gemiddeld geeft de cryolipolyse behandeling met de […]

Afvallen met infrarood therapie

Avifit infrarood therapie

In de AVI-slim zijn lange golf infraroodstralen zo geplaatst dat zij optimaal op het lichaam worden gericht. In combinatie met toermalijn stenen kan het lichaam ontgiften, de bloedcirculatie naar spieren n weefsels verbeteren en onder training een metabole stimulatie uitlokken. Dit laatste leidt tot een verhoogd calorieverbruik.

Anti Cellulite behandeling

Anti Cellulite behandeling

Cellulite is een complexe aandoening. Het is een onderhuidse ophoping, waarbij het bindweefsel verstoord wordt door vet. Het zichtbare resultaat bobbels en deukjes. Bij Min110 hebben wij een Anti Cellulite behandeling ontwikkelt die ECHT WERKT.  Door een combinatie van cuppen voor de bloeddoorstroming en cryolipolyse voor het laten verdwijnen van vet wordt Cellulite zichtbaar verminderd.

Cryotherapie behandeling in een Cryocabine/kamer of ijsbad?

Cryotherapie behandeling

Een ijsbad wordt regelmatig gebruikt in de professionele sport voor het revalideren van atleten met letsel, maar tegenwoordig ook door veel mensen die zich fit willen voelen en fit willen blijven. Maar wat je misschien niet weet is dat een ijsbad een totaal ander effect heeft op het lichaam dan de whole body cryobehandeling. Hieronder leg ik je het verschil uit: