Contrast Cryolipolyse

Hardnekkig vet omzetten in bruinvet

Contrast Cryolipolyse

Hardnekkig vet omzetten in bruinvet

TC Clinics Contrast Cryolipolyse

Na 1 behandeling al resultaat

TC Clinics Contrast Cryolipolyse is een prettige behandeling om vetweefsel en onnodige afvalstoffen gericht en op een veilige en natuurlijke wijze, te triggeren zodat je ze gaat afvoeren. Zonder injecties, operaties, of herstelperiode. Door de grote wraps waar we mee werken kunnen we de te behandelen zone mooi dekken. Er ontstaan geen blauwe plekken. Bij cellulite en oedeem werkt het pijn verlagend. En mooi meegenomen je krijgt een mooie strakke huid.

Tijdelijke actie:
Proefbehandeling voor € 97,-

Iconen min110 soft mint achtergrond-02

De behandeling

Tijdens deze behandeling wordt plaatselijk vet sterk gekoeld gedurende 55 minuten, zodat jouw lichaam het zelf gaat afbreken, zonder een operatieve behandeling, narcose of littekens. Een behandeling duurt in totaal ca. 90 minuten uur en je hebt drie tot zes behandelingen nodig per zone. De te behandelen zones zijn de dijen, heupen, buik, billen, lovehandles en de mannelijke borst. De behandeling stimuleert je stofwisseling en het omzetten van je slechte (viscerale vet) in bruin vet. Tussen de behandelingen zit 10 tot 14 dagen. Je merkt gedurende de kuur dat je buik, benen zachter worden en je huid gladder van structuur. Het is een behandeling die het proces van afvallen, afslanken bevordert. De behandeling is veilig en wetenschappelijk getest en onderbouwd.

Resultaat

In een kuur van 4 tot 6 behandelingen verlies tussen de 10 en 20 centimeter in omvang van je buikzone. Bij Cellulite aan de benen, armen en buik zie je na 4 behandelingen een gladdere huid.

Video afspelen

Details TC Clinics Cryolipolyse