Geloof me dit is geen fabel. Last van overgewicht? Wil je graag wat centimeters in omvang verliezen en wat kilo’s? Heb jij last van overgewicht? Of wil je heel graag nog een paar kilo’s kwijt en wil dit maar niet lukken? Breng dan eens een bezoekje aan ons, en ervaar zelf dat je kunt afvallen door kou in onze cryo-cabine, of via een cryolipolyse kuur.

Afvallen is niet gemakkelijk. Het liefst wil je natuurlijk zo snel mogelijk van die overtollige kilo’s af, zonder daar al te veel moeite voor te hoeven doen. Als je denkt aan gewicht verliezen of vet verbranden denk je al snel aan diëten of sporten. Als je dieet om gewicht te verliezen krijg je vaak te maken met het met een jojo-effect. Dit komt doordat je lichaam gedurende een periode aan een bepaald eetpatroon went, waarna je vervolgens weer in je oude voedingspatroon valt. Maar, niet getreurd! In plaats van het volgen van een dieet kun je tegenwoordig ook afvallen door kou, ofwel whole body cryotherapie 

Helpt Cryotherapie bij Afvallen?

Cryotherapie, of Whole body cryo, helpt bij het verbranden van vet. Door de behandeling van 3 minuten op -160 graden stimuleer je de productie van bruine vetcellen. Deze zijn essentieel voor het afvalproces. De bruine vetcellen stimuleren een snelle calorieverbranding. Door deze extreme kou veroorzaak je een thermische schok, waardoor het lichaam aan het werk gaat. Het boost onder andere het metabolisme, verhoogt de melatonineproductie en voorkomt insulineweerstand. Met een behandeling van 3 minuten kun je wel tot 800 calorieën verbranden. En naast het verbranden van vet verbetert het je stofverwisseling, Whole body cryotherapie is ook goed voor het verminderen van cellulites en van rimpels.

Wat is het verschil tussen Whole Body Cryo en Cryolipolyse?  

Whole Body Cryotherapie is een behandeling waarbij je hele lichaam  lichaam wordt blootgesteld aan een temperatuur van +/-  -160 graden. Dit heeft vele voordelen, waaronder het verbranden van vet.

Lees ook deze artikelen:

Kou helpt bij afvallen

Afvallen en Kou 

 

Wat is dan Cryolipolyse

Cryolipolyse of ook wel Coolsculpting genoemd is het lokaal verwijderen van overtollig vet, door het bevriezen van de vetcellen. Vetophoppingen worden lokaal bevroren met een medisch apparaat. De methode van cryolipolyse is een alternatief voor liposuctie, maar dan zonder operatie. Maak vrjibljivend een afspraak en ontdek alle voordelen van Afvallen met Cryotherapie. Daarnaast kun je ook kiezen voor het complete programma afvallen met cryotherapie, bestaande uit een volledig uitgewerkt voedingsschema, personal training.

Boek nu je gratis intake bij Min110!

 

Pin It on Pinterest

Share This