Wat is jouw route naar Balans?  

Herken je die struggle? Opeens verandert je lichaam, krijg je een buikje, of een extra rolletje onder de maag. En dan nog maar niet te spreken over je benen, die veranderen in een soort kraterlandschap. Zelf ben je overtuigd dat je goed bezig bent, je let op je voeding, de sportschool is bijna je 2de huis, het medicijnkastje staat vol met supplementen en verantwoorde creme’s. Toch lukt het niet met buikvet verliezen, cellulite, benenverstrakken en een frisse geest. Verlies Buikvet door inzicht in de werking van jouw lichaam!

Hoe kan je dit patroon doorbreken?

Allereerst is het belangrijk dat je inzicht krijgt in de huishouding, en de werking van jouw eigen lichaam. De belangrijkste beinvloeders zijn je hormonen en je darmbacterieen.  Als er in het proces verstoringen zijn, de zogenaamde disbalans kan alles vast komen te zitten. Als je dat in kaart hebt kan je gericht gaan werken aan jouw nieuwe lijf.

Balans Programma

Wij helpen veel mannen en vrouwen in deze zoektocht door middel van een speciaal ontwikkeld Balans Programma. We brengen jouw klachten in kaart en geven advies hoe je deze kunt aanpakken. Samen zoeken we naar de route die bij jou past.

Hoe krijg en behoud ik een gezond en fit lijf? Hoe word en blijf ik de beste versie van mijzelf?

Welke route ’s zijn er mogelijk

Route 1 is een route van ca. 6 tot 8 maanden gericht op centimeters en kilo’s verliezen en een strak lichaam. Dit is een combinatie van vetverbranding en detox behandelingen inclusief een dieetplan op maat. Cryolipolyse  en Infraroodtherapie zijn onderdeel van deze route.

Route 2 duurt 6 weken en is gericht op het zuiveren en schonen van lichaam en geest. Detoxen en meer energie vormen de rode draad van dit Balans Programma. Optimaal herstel van je lichamelijke en geestelijke conditie staan voorop. Cryotherapie, en infraroodtherapie zijn onderdeel van deze route.

Wat houden de intake en 0-meting in?

Voorafgaand aan het Balans Programma doen we een uitgebreide intake en starten we met een 0-meting: gewicht, omvang, vetpercentage, conditie en leefstijl. We kijken naar je hormoonbalans en metabolisme en bespreken haalbare doelstellingen op maat voor jou.

Afhankelijk van de uitkomst van de intake bepalen we of er extra testen nodig zijn om deze kuur te laten slagen en jouw doelstellingen te bereiken. Onderstaande test verzorgen wij en indien nodig kunnen we ook ene bloedanalyse laten maken.

Nieuwsgierig geworden? Plan een gratis intake naar jouw Balans.