Op zoek naar cryotherapie in Den Haag? Ontdek Min110 in Noordewijk en stap 3 minuten in onze cryocabine van -110 tot -160 graden Celsius. Het lichaam wordt onder deze temperaturen direct tot actie aangezet, waarbij enzymen en hormonen worden aangemaakt. Deze enzymen en hormonen zorgen er weer voor dat het lichaam het bloed verrijkt met extra voedingsstoffen, natuurlijke pijnstilling, zuurstof en enzymen.


Boek een sessie
Na de behandeling, die maximaal drie minuten duurt, verspreidt dit “verrijkte” bloed zich door het hele lichaam, wat leidt tot merkbare effecten zoals pijnverlichting, herstel en vermindering van stress klachten. De positieve effecten van dit proces houden nog 6 tot 8 uur na behandeling aan, waardoor het lichaam gedurende de dag nog eens 500 tot 1000 calorieën extra verbrandt.

Cryotherapie in Den Haag?

Op een innovatieve manier aan de gezondheid werken met cryotherapie, op minimale afstand van Den Haag? Maak dan een afspraak bij min110 voor een Whole Body Cryo sessie, tegen een introductieprijs van € 39,-

Boek een sessie

Wat is Cryotherapie?

Cryotherapie, ook wel bekend als koudetherapie, is een niet-invasieve behandeling waarbij het lichaam kortstondig wordt blootgesteld aan extreem lage temperaturen in een speciale cryocabine. Gedurende een sessie van enkele minuten wordt het lichaam afgekoeld van -110 tot wel -160 graden Celsius, waardoor een reeks positieve fysiologische reacties wordt gestimuleerd. Denk hierbij aan bijvoorbeeld:

Behandeling cryotherapie

 

Wat doe ik aan in de cryocabine?

Tijdens de sessie in de Cryocabine wordt geadviseerd om je ondergoed, badkleding of sportondergoed te dragen, zonder aanwezigheid van metalen onderdelen. Overige benodigdheden zoals sloffen, sokken en handschoenen worden door ons verstrekt.