Met onze cryosalon in Noordwijk bedienen wij eveneens regio Leiden met cryotherapie? Ontdek en ervaar deze innovatieve benadering, waarbij het lichaam in de cryocabine gedurende drie minuten wordt blootgesteld aan temperaturen variërend van -110 tot -160 graden Celsius. Dit stimuleert directe fysiologische reacties, waarbij enzymen en hormonen worden vrijgegeven. Deze reacties verrijken het bloed met extra voedingsstoffen, bieden natuurlijke pijnverlichting, verhogen zuurstofniveaus en bevorderen enzymatische activiteit.


Boek een sessie

Na deze kortdurende behandeling verspreidt het ‘verrijkte’ bloed zich door uw lichaam, wat resulteert in aanzienlijke voordelen zoals verlichting van pijn, bevordering van herstel en vermindering van stress. Deze positieve effecten houden 6 tot 8 uur na de behandeling aan, waarbij het lichaam gedurende de dag tussen de 500 en 1000 extra calorieën verbrandt.

Cryotherapie

Cryotherapie behandeling voor regio Leiden

Op minimale afstand van Leiden bieden wij cryotherapie tegen een introductieprijs van slechts €39. Kom ook bij ons langs in de praktijk en maak kennis met deze innovatieve manier om aan uw gezondheid te werken.

Boek een sessie

Wat houdt cryotherapie in?

Cryotherapie, ook wel bekend als koudetherapie, is een niet-invasieve behandeling waarbij het lichaam kortstondig wordt blootgesteld aan extreem lage temperaturen in een speciale cryocabine. Gedurende enkele minuten wordt het lichaam afgekoeld, variërend van -110 tot -160 graden Celsius, wat een reeks positieve fysiologische reacties stimuleert, zoals:

Wat te dragen in de cryocabine?

Tijdens de sessie in de cryocabine wordt geadviseerd om uw ondergoed, badkleding of sportondergoed te dragen zonder metalen onderdelen. Verder voorzien wij u eventueel van sloffen, sokken en handschoenen voor een comfortabele ervaring.