Bent je op zoek naar een effectieve manier om je energie en vitaliteit te herstellen? Een vitamine infuus biedt een snelle en efficiënte oplossing. Bij Min110 bieden wij vitamine infusen voor Haarlem en omstreken vanuit onze praktijk in Noordwijk. Door middel van  een infuus worden vitaminen en mineralen direct in je bloedbaan gebracht en dit zorgt voor een maximale opname. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld pillen, supplementen of drankjes die voor een  groot deel worden afgebroken in je spijsverteringskanaal. Ontdek de voordelen van een gezondheid infuus op maat en ervaar een energie boost, oppepper voor je immuunsysteem en je weerstand.

Maak afspraak of bel 06 212 86 882

Voorafgaand geven wij door middel van en online intake wat voor jou het vitamine infuus is. Vervolgens maken we een afspraak. Het toedienen van het infuus gebeurd door een BIG-geregistreerde verpleegkundigen en duurt ongeveer 45 minuten. Het effect is direct of binnen enkele uren merkbaar. Het onmiddellijke gevoel van verhoogde energie of welzijn duurt ca. 3 tot 4 weken. Dit komt doordat het infuus rechtstreeks vitamines en mineralen in de bloedbaan brengt, waardoor ze snel beschikbaar zijn voor gebruik door je lichaam. Het lange termijn effect (bijv. behandeling van een vitaminetekort, ondersteuning van het immuunsysteem, herstel van een ziekte) bereik je als je 3 tot 4 infuus behandelingen, met tussenpozen van 4 tot 5 weken neemt. Je lichaam heeft dan tijd gehad om in de juiste balans te komen. Daarna kan je het zelf onderhouden door de juiste voeding en gebruik van de juiste supplementen.

Boost Vitamine Infuus

Assortiment Vitamine Infusen

Bij Min110 bieden we een breed scala aan gepersonaliseerde vitamine infusen, afgestemd op uw specifieke gezondheidsbehoeften. Hieronder vindt je een selectie van onze meest populaire infusen of bekijk hier het hele assortiment.

Maak afspraak

Preventief gebruik van vitamine infusen

Vitamine-infusen kunnen niet alleen verlichting bieden bij acute klachten zoals vermoeidheid of een verzwakt immuunsysteem, maar spelen ook een belangrijke rol in preventieve gezondheidszorg. Door preventief gebruik kunnen toekomstige gezondheidsproblemen mogelijk worden voorkomen.

Vitamine-infusen in combinatie met andere behandelingen

Het is goed om te weten dat vitamine-infusen uitstekend te combineren zijn met andere gezondheidsbevorderende behandelingen, voor een completer en krachtiger effect. Bij Min110 kunt u bijvoorbeeld kiezen voor combinaties met:

Vitamine Infuus in Haarlem? Ontdek Min110 in Noordwijk

Bij Min110 staat jegezondheid en welzijn centraal. Onze ervaren professionals zorgen voor een persoonlijke benadering en een veilige behandeling. Ook uw energie en vitaliteit verbeteren? Maak een afspraak voor een vrijblijvend consult of plan direct een vitamine infuus behandeling in bij onze praktijk in Noordwijk, nabij Haarlem.