Gezondheids Infusen & -Shots

Vitamines infusen en shots

Vitamine Infusen & -Shots

Vitamines, Mineralen en Aminozuren

Boost je lichaam met extra vitamines, mineralen en aminozuren

We hebben allemaal voldoende beweging, slaap en gezonde voeding nodig om ons energiek, fit en blij te voelen. In onze voeding zitten ondermeer vitamines, mineralen en aminozuren. In de praktijk blijkt het vaak lastig om deze essentiële stoffen daadwerkelijk in je lichaam te gebruiken. Waarom is dat zo?
  • Allereerst zitten vitamines, mineralen en aminozuren vandaag de dag onvoldoende in ons voedingspatroon. Hierdoor is suppletie gewenst.
  • Maar supplementen bieden niet altijd uitkomst, omdat ons lichaam minder dan 25% van deze supplementen absorbeert en gebruikt.
  • Bovendien is deze opname in je lichaam nóg minder als de stofwisseling op een of andere manier verstoord is. Wat helaas vaak voorkomt.

Hoe kun je zorgen voor een optimale opname?

Een infuus kan hier uitkomst bieden. Dankzij een infuus omzeilen we het maagdarmkanaal en komen vitamines, mineralen en aminozuren direct in je bloedbaan terecht. Hier kunnen ze vervolgens hun werk doen. Dit is dus een snelle, veilige manier om deze stoffen te krijgen waar je ze hebben wilt. De cijfers liegen er niet om: er wordt op deze manier tot 95% van deze essentiële stoffen geabsorbeerd en gebruikt. Pure winst toch?

Gezondheidswinst én kostenbesparing

Het mooie is, je hebt niet alleen gezondheidswinst, maar spaart ook nog eens de kosten van dure suppletie uit. Want die heb je niet meer nodig. Een infuus voorziet je van alle benodigde vitamines, mineralen en aminozuren.

Vitamine Boost Infuus of een Vitamine Shot ? Welk infuus is geschikt voor mij?

Wanneer is een infuus een goed idee?

Een infuus is niet alleen ideaal om van je pillen, poeders en drankjes af te komen. Een infuus kan je ook goed ondersteunen bij:

Voorafgaand aan een behandeling bekijken we tijdens een uitgebreid intakegesprek welk infuus voor jou van toepassing is. Ook meten we vooraf je bloeddruk, zuurstofgehalte en hartslag.

Veilig en Professioneel

De behandelingen worden uitgevoerd door BIG-geregistreerde verpleegkundigen en staan onder auspiciën van drs. A. Novitski. De infusen zijn ontworpen door dr. Aad Bogart van AB-Medical.