Sinds 1 april werken we samen met  Aad Bogert, ontwerper van Gezondheid/vitamine-infusen en adviseur in een gezonde levensstijl. 

Een mooie aanvulling op ons portfolio aan behandelingen en heel passend bij ons motto en focus; Fit en Mooi Oud worden op een natuurlijk manier met een duurzaam resultaat! Wanneer je inzicht hebt in de werking van je eigen lichaam en weet wat voor jou het beste is dan voorkom je heel veel klachten.

Wie is GezondheidAdviseur  Aad Bogert?

Aad Bogert was altijd al geïnteresseerd in de gezondheidszorg en de manier waarop voeding ons lichaam beïnvloedt. Hij studeerde af als voedingsdeskundige en begon te werken in de gezondheidzorg als klinisch diëtist, zijn werk bestond uit het behandelen en begeleiden van patiënten, Coachen en begeleiden van verpleegkundigen en (para)medisch personeel met name op het gebied van voeding en alle (Macro`s en Micro`s) zoals Eiwitten, Koolhydraten, Vetten, Vitamines, Mineralen, enz.  Na jarenlang onderzoek en studie, kwam hij tot de conclusie dat veel mensen niet genoeg belangrijke nutriënten/vitamines binnenkrijgen via hun dieet.

Hij besloot om zijn kennis te gebruiken om een oplossing te vinden voor dit probleem en begon te experimenteren met het ontwerpen van vitamine-infusen. Deze infusen zouden mensen helpen om de juiste hoeveelheid nutriënten/vitamines binnen te krijgen zonder dat ze hun dieet hoefden aan te passen.

In het begin was het niet makkelijk voor Aad om zijn ideeën te verkopen aan artsen en ziekenhuizen. Maar naarmate hij meer onderzoek deed en de voordelen van zijn infusen bewees, begonnen steeds meer mensen geïnteresseerd te raken.

Uiteindelijk richtte Aad zijn eigen bedrijf op en begon hij zijn infusen te verkopen aan gezondheidscentra en ziekenhuizen over de hele wereld. Zijn infusen werden al snel populair bij mensen die een tekort hadden aan nutriënten/vitamines of die gewoon hun gezondheid wilden verbeteren.

Nu, jaren later, is Aad Bogert een bekende naam in de gezondheidszorg en zijn vitamine-infusen zijn een veelgebruikte behandeling geworden voor mensen die op zoek zijn naar een gezondere levensstijl. Zijn doorzettingsvermogen en passie voor gezondheid hebben hem geholpen om een verschil te maken in de wereld van de gezondheidszorg en om de levens van veel mensen te verbeteren.

1ste Resultaten van de Samenwerking

De afgelopen maand hebben we al een handvol mensen blij gemaakt met een goed inzicht in de werking van hun eigen lichaam en geest. En het opsporen van de sleutel naar een fitter en gezonder lichaam. Om deze sleutel te vinden voeren we een medische gezondheidscheck  uit door middel van een ECG/HRV meting en een Resonantie meting. Een combinatie van metingen die zowel vanuit medisch wetenschappelijk als vanuit een holistisch perspectief, de Ayurveda benadering inzicht geeft in de status quo van je lichaam. Een compleet rapport met voedingstips, de benodigde mineralen, vitamines en levensstijl zijn het resultaat.

Wil jij ook weten hoe het met jouw gezondheid is gesteld? Pijntje Hier, Pijntje Daar? Slecht slapen? Niet Fit? Aad, kan je helpen de oorzaken te vinden.  Interesse? Boek hier je afspraak voor een intake.