Intake persoonlijk plan

Body Coaching

"Samen kijken welke doelstellingen haalbaar zijn en bij jou passen."

– Corien van Rijn

Intake persoonlijk plan

Body Coaching

"Samen kijken welke doelstellingen haalbaar zijn en bij jou passen."

- Corien van Rijn

Body Coaching

Samen met jou kijken we welke behandeling voor jou geschikt is en welke doelstellingen haalbaar zijn. Aan de hand van de 3D Bodyscan en een intakegesprek komt daar een persoonlijke analyse en plan van aanpak uit. Inclusief voedingsplan en een of meerdere van onze behandelingen.

3D Bodyscan & Voedingsadvies

Voorafgaand aan de kuur wordt een uitgebreide intake afgenomen en starten we met de 0-meting door middel van een 3D Bodyscan van gewicht, omvang, vetpercentage, conditie. We bespreken een haalbare doelstellingen op maat. Onderdeel van deze 0-meting is een voedingsadvies en indien nodig een bloedtest.

We meten je lichaam, contactloos, in 40 seconden op 21 punten en maken een 3D van je hele lichaam. We meten je gewicht, omvang, vetpercentage, visceraal- en subcutaan vet, je vochtpercentage en spiermassa. Je krijgt een digitale meetanalyse en een grafische weergave voor & na de kuur. Met een vetanalyse, risicoanalyse, doelstelling en calorieanalyse.

Voedingsadvies

Aan de hand van de bovenstaande metingen en doelstelling maken we een persoonlijk voedingsplan op maat. Persoonlijk op jou afgestemd. We kiezen een methode die bij jou past en die ook haalbaar is binnen jouw persoonlijke omstandigheden en leefstijl. We maken hierbij gebruik van een vitaliteitsplatform Vytal . Je download de app makkelijk op je telefoon, we maken voor jou een persoonlijke omgeving, waarin je om de 2 weken jouw weekschema krijgt met recepten op maat, en boodschappenlijsten (of thuisbezorgd). Tevens zit er een chatfunctie op waardoor we je 24/7 kunnen coachen. Stap voor stap maken we je voedingspatroon gezonder. Jij gaat je weer fit en gezond voelen, verliest centimeters, beter vetpercentage en een strakker lijf.

Bloedtest, darmtest of hormoontest

Soms is het nodig om iets dieper te graven dan alleen de bodyscan en de uitgebreide vragenlijst tijdens de intake. Waarin we doorvragen naar je klachten, gezondheid, hoe je slaapt, hoe je je voelt, of je stress hebt en naar je medicijngebruik etc. En indien nodig adviseren we een grondiger onderzoek door middel van simpele bloedtest, darmtest of hormoontest.
De tests wordt heel simpel afgenomen via een prik in je vinger, het opsturen van je ontlasting of via een teststaafje via urine. In het laboratorium gaan ze dit uitgebreid onderzoeken en krijg je inzichten in eventueel vitamine tekorten, mineralen tekorten, hormonale klachten, stress, energie verstoringen, hoe je darmen ervoor staan en voor welke voedingsmiddelen je intolerant bent. Binnen 3 weken krijg je de uitslag. Superfijn, want je gaat de oorzaak aanpakken door de juiste voeding en leefstijl. Op een natuurlijke manier dus. Een behandelplan op maat voor jouw lichaam!

Reviews

Nathalie
Lees verder
“Bedankt min110, wat een top uitvinding is Cryolipolyse. Na 2 x een behandeling van mijn buik begint mijn kleding al beter te zitten. Ja, ik sport wel en let ook op mijn voeding, maar dat is geen straf.“
Janneke
Lees verder
“Goed en plezierig geholpen bij min110. Professioneel advies in een zeer fijne en relaxed omgeving. Kijk uit naar de volgende behandeling.“
Vorige
Volgende