Massage met Permsal Magnesium

Body en Voeten

Voor een Sterk en Soepel Lichaam

Een Magnesium Massage is goed voor je hart en houdt je spieren soepel. Daarbij zorgt het voor sterke botten. Ook je hormonen komen in balans en je geest wordt scherp.

Massage met Permsal Magnesium

Body en Voeten

Voor een Sterk en Soepel Lichaam

Soepele Spieren en Gewrichten Ontspanning en Ontzuring. Een Magnesium Massage is goed voor je hart en houdt je spieren soepel. Daarbij zorgt het voor sterke botten. Ook je hormonen komen in balans en je geest wordt scherp.

Voordelen van de magnesium massage

• Geeft een verlichtende en ontspannende werking.
• Het zorgt voor minder: stress, spierpijn, kramp, vermoeidheid en slapeloosheid.
• Het helpt bij reumatische aandoeningen en andere huidaandoeningen.

Magnesium in ons dagelijks leven

Dagelijks voedsel bevat steeds minder magnesium. Daarbij zijn onze diëten vaak niet gevarieerd genoeg, als gevolg hiervan hebben veel mensen ongemerkt een magnesium te kort. Daarnaast hebben sporters, zwangere vrouwen en vrouwen in de overgang vaak extra magnesium nodig. Tijdens deze massage wordt gebruik gemaakt van magnesium. De magnesium wordt via de huid opgenomen. Hierna gaat het rechtstreeks naar de cellen waar het moet zijn.

Magnesium via de huid

Magnesium via de huid is sneller dan pillen. Dit omdat het via de huid wordt opgenomen en rechtstreeks naar de cellen gaat waar het moet zijn. Pillen gaan via het maag en/of darmkanaal en vaak in een andere vorm(citraat/bysglycinaat). Hierdoor moet het omgezet worden en een klein deel hiervan wordt opgenomen.
Als magnesium aangebracht wordt kan dat tintelend/prikkelend voelen. Dit komt door een ander PH waarde. Magnesium wordt niet opgeslagen in je lichaam, dus je kan er niet teveel van binnen krijgen.

Complete Body Massage of Voet Massage

Bij MIN110 ook een aantal mooie combinaties met Compressie Therapie en WholeBody Cryo mogelijk.

Prijzen Magnesium Massage

Gratis intakegesprek

Tijdens een intakegesprek vertellen we jou graag alles over de verschillende behandelingen, de resultaten en alles wat je wilt en moet weten. We bespreken wat jouw doelen zijn en maken een plan op maat. De intake is gratis!