Cryolipolyse

Snel, veilig & pijnloos centimeters verliezen door vet bevriezing.

AANBIEDING:

Doe vandaag nog een aanvraag en ontvang je eerste sessie van af €175+ voor €98 voor de eerste plaatsing! (tijdelijke actie)

Wat is Cryolipolyse?

Cryolipolyse is een therapie die je lichaam vormt en afslankt. Het vermindert cellulitis en zorgt voor vetreductie. Vetlagen in probleemzones worden selectief aangepakt en verminderd. Het omliggende weefsel wordt niet aangetast, er is geen operatie of narcose nodig en je krijgt er geen littekens van. De ongewenste vetcellen worden na de behandeling op een natuurlijke wijze door het lichaam afgevoerd.

Doe vandaag nog een aanvraag en ontvang je eerste sessie van af €175+ voor €98 voor de eerste plaatsing! (tijdelijke actie)

De voordelen van Cryolipolyse

Slank af zonder sporten op de gewilde zone
Snel resultaat
Geheel pijnloos
Slechts 1 tot 3 behandelingen nodig
100% veilig. Zonder snijden, narcose, hersteltijd of littekens
Resultaten zijn optimaal na 8 tot 12 weken met een blijvend resultaat

Doe vandaag nog een aanvraag en ontvang je eerste sessie van af €175+ voor €98 voor de eerste plaatsing! (tijdelijke actie)

Werkwijze

1. Intake

We starten met een gratis intake. We kijken naar je doelen en stellen vast of ze realistisch zijn. Daarna werken we een behandelplan uit. In het behandelplan verwerken we standaard de hormoonfactor methode. Houd rekening met drie tot vier behandelingen voor het gewenste resultaat. Niet iedereen heeft het nodig, maar veel klanten gaan na afloop van het behandelplan één keer per jaar op herhaling. Dit is afhankelijk van de levensstijl.

2. Behandeling

Tijdens deze behandeling wordt plaatselijk vet sterk gekoeld gedurende 60 minuten, zodat jouw lichaam het zelf gaat afbreken, zonder een operatieve behandeling, narcose of littekens. Een behandeling duurt in totaal anderhalf uur en je hebt één tot drie behandelingen nodig per zone. De te behandelen zones zijn de dijen, heupen, buik, billen, lovehandles en de mannelijke borst. De afbraak van vetcellen duurt ongeveer acht tot twaalf weken. De behandeling is veilig en wetenschappelijk getest en onderbouwd.

3. Resultaat

Gericht afvallen op specifieke plaatsten. Met een kuur van 3 behandelingen kan je ca. 3 tot 10 cm omvang verliezen. Cryolipolyse is een prettige behandeling om vetweefsel, gericht en op een veilige en natuurlijke wijze, te kunnen verwijderen. Zonder injecties, operaties, of herstelperiode. Door de grote wraps waar we mee werken kunnen we je mooi sculpten. Er onstaan geen blauwe plekken. Bij cellulite en oedeem werkt het pijnverlagend. En mooi meegenomen je krijgt een mooie strakke huid.

Prijzen

Reviews

Dit had ik niet verwacht!

“Bedankt min110, wat en top uitvinding Cryolipolyse. Na 2 x een behandeling van mijn buik begint mijn kleding al beter te zitten. Ja ik sport wel en let ook op mijn voeding, maar dat is geen straf. Is zo lekker motiverend. En de behandeling is heel relaxed. Het doet geen pijn, eigenlijk een heerlijk uurtje voor jezelf.”

Nathalie

⭐⭐⭐⭐⭐

Fantastisch

“Zo blij met het resultaat. Na drie behandelingen van mijn bovenbenen ziet het er allemaal wat strakker uit en is ook de maat van mijn broek afgenomen. Het was heel relaxed. Naast de behandeling heb ik tussendoor heel streng gesport. Squatt en touwtje springen helpen het geheel goed in shape te brengen. En nu is het de kunst om het zo te houden. Min110 dank voor je support en motiverende calls.” 

Jolijn

⭐⭐⭐⭐⭐

Gewenste resultaten

Zo happy, eindelijk geen borsten meer in mijn polo. Met sporten kreeg ik het niet strak. Een aantal behandelingen met de contrast cryolipolyse heeft het gewenste resultaat opgeleverd!

Henk

⭐⭐⭐⭐⭐

Echt geweldig!!

“Dit is een fantastische combinatie. Het cuppen zorgt voor de bloeddoorstroming, de cryoliployse voor het daadwerkelijk verdwijnen van het vet en de cryo zorgt voor het versneld afvoeren van de afvalstoffen, onstekingsremmer en een boost voor de collageen aanmaak. En samen met een dosis doorzettingsvermogen, de juiste voeding en de juiste oefeningen een verbluffend resultaat.”

Lieke

⭐⭐⭐⭐⭐,

Doe vandaag nog een aanvraag en ontvang je eerste sessie van af €175+ voor €98 voor de eerste plaatsing! (tijdelijke actie)

Resultaten

Afspraak Inplannen  Strak en vitaal met min110

  Professionals in Cryo: de Cryotherapie Salon in Noordwijk. Cryo is de nieuwe generatie therapie om jong te blijven! Geen operatie of naalden, maar meer energie, een betere huid en figuur.

  Veelgestelde vragen

  Wat is Cryolipolise / BodySculpting precies?

  Cryolipolyse of Cool BodySculpting is gebaseerd op jarenlang intensief wetenschappelijk onderzoek door o.a. Dr. D. Manstein en Dr. R. Rox Anderson van de Harvard Medical School naar het koelen van vetcellen op een precieze en constante temperatuur. Onderzoeken hebben bevestigd dat onderhuidse gekoelde vetcellen krimpen en het lichaam verlaten via de natuurlijke weg. Met Cryolipolyse worden de vetcellen definitief vernietigd zonder het omliggende weefsel te beschadigen.

  Moet ik een dieet volgen?

  Je hoeft geen dieet te volgen, maar het is voor een duurzaam resultaat wel belangrijk dat je niet structureel meer calorieën binnenkrijgt dan je lichaam nodig heeft. min110 heeft een programma op maat ontwikkeld waarmee wij je begeleiden gedurende je kuurperiode. Samen stippelen we een programma op maat uit.

  Wanneer merk ik resultaat?

  Na de behandeling vindt een geleidelijke vermindering van de dikte van de vetlaag plaats. De eerste veranderingen zijn meestal zichtbaar na zes tot acht weken. De meest zichtbare resultaten zie je na drie maanden. Je lichaam zal tot vier maanden na de procedure doorgaan met het op een natuurlijke wijze afvoeren van de behandelde vetcellen.

  Hoe verwerkt het lichaam de vetcellen en kunnen ze nog terugkomen?

  Als de vetcellen volgens onze Cryolipolyse behandeling zijn gekoeld dan zullen ze afsterven. In de periode na de behandeling zal het lichaam de vetcellen op de natuurlijke manier verwerken en afvoeren. Eenmaal weg, dan komen ze niet meer terug. Krijgt je structureel meer calorieën binnen dan je lichaam nodig heeft, dan kunnen de resterende vetcellen zich verder vullen en delen, waardoor nieuwe vetcellen ontstaan. Vaak gebeurt dit op andere plaatsen in het lichaam.

  Is de behandeling pijnlijk?

  De druk van het zuigen van de vacuüm behandelkop kan een trekkend of knijpend gevoel veroorzaken. De eerste minuten kun je daarbij een gevoel van kou ervaren. Deze sensaties verdwijnen snel, aangezien de kou een verdovende werking heeft. Veel mensen vinden het prettig om lekker te liggen tijdens de behandeling of een boekje te lezen of te internetten.

  Na de behandeling kun je direct alles weer ondernemen. Op de behandelde plaats(en) is tijdelijk zwelling, jeuk, tintelingen, gevoelloosheid, gevoeligheid bij aanraking, blauwe plekken of roodheid mogelijk. Alle verschijnselen verdwijnen vanzelf weer binnen twee weken.

  Is de behandeling voor iedereen geschikt?

  De Cryolipolyse behandeling is geen oplossing voor mensen die obesitas of overgewicht hebben. In de voorafgaande intake beoordelen we of je geschikt bent voor de behandeling. We hebben altijd vooraf een intakegesprek om de doelen en resultaten te bespreken.

  Is er verschil in behandeling die door verschillende leveranciers worden aangeboden?

  Jazeker! Er is veel verschil in de kwaliteit van de apparatuur en waar de behandeling wordt uitgevoerd. Dit heeft te maken met de mate van koeling. De MedCos Body-Wizard is een van de apparaten dat uitvoerig getest is en bewezen resultaat oplevert. Een imitatieapparaat koelt echter alleen de huid. Dat wil dus niet zeggen dat hierdoor Cryolipolyse (vernietiging van vetcellen d.m.v. bevriezing) plaatsvindt. Is de MedCos Body-Wizard dan het enige goede apparaat? Er is zeker nog een ander goed apparaat op de Nederlandse markt. Bedrijven die behandelingen aanbieden met de beste apparaten zullen dat altijd vermelden in hun folders, op websites en in reclame-uitingen.

  Is vergoeding door de zorgverzekeraar mogelijk?

  Cryolipolyse is een cosmetische behandeling. Deze wordt niet vergoed door de zorgverzekering.

  Pin It on Pinterest