Sneller, effectiever en makkelijker centimeters verliezen!

Wil je afvallen op een duurzame manier zonder operatie of grote fysieke inspanning kies dan voor afvallen door koude- en warmtetherapie. Een gouden combinatie die bewezen werkt, door koudetherapie als cryolipolyse en contrast cryolipolyse te combineren met infraroodtherapie. Hoe dat kan? Omdat de cryotherapie zorgt voor omzetting van wit vet naar bruin vet wat vetverbranding teweegbrengt. Hierdoor vernietig je op een natuurlijke wijze het vet dat door het lichaam organisch wordt afgevoerd uit het lichaam. Daarnaast verstrakt je huid door de koudetherapie dus je houdt minder overtollige vel over nadat je centimeters vet bent kwijtgeraakt.

Verminderen van Cellulites

In combinatie met de warmtetherapie in de infraroodcabine werk je ook aan de het verminderen van cellulitis, waardoor je al binnen vier maanden een mooi resultaat ziet. Met de koude- en warmtetherapie verlies je daadwerkelijk vet en niet alleen vocht zoals bij veel diëten en sporten wel het geval is.

De voordelen van afvallen door koude- en warmtetherapie op een rijtje

Cryolipolyse behandeling

Contrast Cryolipolyse behandeling

Infrarood/ Toermalijntherapie behandeling: 

Tijdens de behandelingen kan je gebruikmaken van een Kickbooster afslankserum. Dit Stimuleert de vetverbranding en de bloedcirculatie en bevordert transpiratie waardoor je extra centimeters verliest.

Meer weten?

Eventueel kan bij het afvallen door koude- en warmtetherapie ook gekeken worden naar voeding die het beste bij jou past. Wil je hier meer over weten en op een goede en natuurlijke manier afvallen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of boek direct een behandeling.