Veel gezondheidsproblemen worden veroorzaakt door een verstoorde balans van onze stofwisseling en onze hormoonbalans? Deze verstoring leiden tot diverse gezondheidsklachten waar we vaak de vinger niet op kunnen leggen. Lees hieronder hoe we dit aanpakken en welke klachten we al getackeld hebben.

.

Vind jouw sleutel!

Om je lichaam weer in balans te brengen en je hormonale verstoring te herstellen en de gezondheid te optimaliseren werken wij samen met wetenschappers, doctoren en ervaringsdeskundige en kunnen we je helpen op een laagdrempelige manier aan een gezonder lichaam, een frissere geest, een strakkere en betere huid. Samen zoeken we graag jouw sleutel naar een gezonder lichaam en geest.

Hoe werkt het?

Door middel van een uitgebreide gezondheidscheck intake in combinatie met een 3D Bodyscan kunnen wij al de eerste symptomen naar boven halen waar jouw blokkades in je stofwisseling zitten.

Tijdens de intake vragen we je helemaal uit over je levensstijl, je slaappatroon, je voeding, welke supplement je gebruikt en nog belangrijker wat je klachten zijn. Met de 3D Bodyscan maken we een mooi profiel, we kunnen je gewicht, vetpercentage, viscerale vet meten maar ook exact zien waar je probleemzones zitten en waar we verbetering kunnen aanbrengen.

Het Advies

Op basis van deze intake geven we je een advies voor behandelplan. Dit start met een uitgebreide gezondheidsmeting – door middel van diepgaande scans, via je hartvariabiliteit via je pols,

Deze scans geven een geheel beeld over je systeem. Er worden dwarsverbanden gelegd tussen je fysieke, mentale, emotionele en energetische processen. Deze diagnose wordt gesteld door te kijken naar de staat van je de organen en de werking van de systemen in je lichaam. En de balans in je zenuwstelsel, de regulatie en een histogram van je hartslag. Indien nodig meten we je cholesterol gehalte en je bloedsuiker.

De resultaten van de scans

Persoonlijk Plan

Aan de hand van de uitkomst stellen we een behandelplan op maat vast. Daarbij houden we rekening met jouw doelen en levensstijl, zodat het ook haalbaar is. Het behandelplan bestaat uit een kuur van een aantal weken, c.q. maanden inclusief indien wenselijk een voedingsplan op maat.

Is er meer aan de hand?

Wanneer blijkt dat er meer aan de hand is dan gaan we verder graven en bieden de mogelijkheid aan tot een hormoontest, darmonderzoektest, of een uitgebreide bloedtest.

Professionals aan het werk!

Een gecertificeerde doctor, therapeut voert de scans uit. De laboratorium test worden uitgevoerd door gecertificeerde laboratoria.

Behaalde resultaten

We hebben ondertussen hele mooie resultaten behaald voor cliënten die kampte met de volgende klachten:

Interesse? Boek je intake