In de AVI-slim zijn lange golf infraroodstralen zo geplaatst dat zij optimaal op het lichaam worden gericht. In combinatie met toermalijn stenen kan het lichaam ontgiften, de bloedcirculatie naar spieren en weefsels verbeteren en onder training een metabole stimulatie uitlokken. Dit laatste leidt tot een verhoogd calorieverbruik. Het lichaam ervaart een therapie van 40 minuten als een 1,5 – 2 uur joggen: de spieren warmen geleidelijk op, het hart klopt sneller, het bloed stroomt sneller en na verloop van tijd gaan we zweten. Het is mogelijk om in slechts 40 minuten tot 800 kcal te verbruiken zonder enige vorm van fysieke inspanning.

De infraroodstralen verwarmen de 599 toermalijn- en germanium stenen die hierdoor op een natuurlijke wijze lange golf-infraroodwarmte en negatieve ionen opwekken. Dit zorgt in zeer korte tijd voor vele positieve effecten. Onderzoek* heeft aangetoond dat deze stenen de bloedcirculatie stimuleren, de stress verminderen, de mentale alertheid bevorderen en het immuunsysteem versterken.

*(bronvermelding: Niwa institute for immunology, Japan, Int. J. Biometeorol 1993)

Afvallen met infrarood therapie

AVI-Slim: Afvallen met infrarood therapie

Neem plaats in de AVI-slim cabine en kom helemaal tot rust. Afvallen met infrarood therapie wordt mogelijk gemaakt door de helende warmte rondom, waarbij het lichaam 800 Kcal in slechts 40 minuten verbrand. Daarbij wordt het lichaam gereinigd van giftige stoffen. De combinatie van infrarood en toermalijn, een traditionele Japanse therapie helpen toxines te verwijderen, de huid te verjongen en spier- en gewrichtspijn te verminderen.

Ook afvallen met infrarood therapie? Maak een afspraak of lees meer. De behandeling kent een groot aantal voordelen, zoals:

Slimming

Wellness

Anti-Oxidant

Avifit infrarood therapie

Kickbooster en afslanken

Deze stick met afslankgel heeft een geweldig effect bij het afslanken van de buik, taille, billen en/of benen. Ideaal voor mannen en vrouwen. Je gebruikt deze in combi met een legging of buikband tijdens je work-out. En in combi met de legging in de infraroodcabine. Het zorgt ervoor dat het transpireren op alle aangebrachte zones gaan toenemen.

Hoe het werkt: AVI-Slim video