Cellulite is een complexe aandoening. Het is een onderhuidse ophoping, waarbij het bindweefsel verstoord wordt door vet. Het zichtbare resultaat bobbels en deukjes. Bij Min110 hebben wij een Anti Cellulite behandeling ontwikkelt die ECHT WERKT.  Door een combinatie van cuppen voor de bloeddoorstroming en cryolipolyse voor het laten verdwijnen van vet wordt Cellulite zichtbaar verminderd.

Oorzaken voor Cellulite behandeling

Voor een cellulite behandeling is het bepalen van de oorzaak essentieel. De ontwikkeling van cellulite hangt samen met veel factoren. Stress, voeding en gewicht hebben een zeer grote invloed. Zowel bij overgewicht als geen overgewicht kan je last hebben van cellulite. Jojoën met je gewicht is ook niet goed en zorgt dat de huid verslapt. Ook genen spelen een belangrijke rol bij de vorming van cellulite. Wanneer cellulite in de familie voorkomt, is er grote kans dat jij het ook hebt.

Naast genetische aanleg hebben ook de terugloop van collageen aanmaak en hormonen invloed op cellulite. Denk aan het vrouwelijk hormoon Oestrogeen wat in verschillende levensfasen een oorzaak kan zijn, zoals in de puberteit, bij zwangerschap en tijdens de overgang. 8 op de 10 vrouwen hebben last van cellulite en het is belangrijk om de werkelijke oorzaak te achterhalen, voordat je met een anti cellulite behandeling start. Maak een afspraak voor Anti-Cellulite 3C.

Anti Cellulite behandeling

Doorbloeding door Cupping

De bloedsomloop zorgt er niet alleen voor dat je voedingsstoffen en hormonen op de juiste plek in het lichaam komen maar ook dat de afvalstoffen worden afgevoerd. Dus als je jouw cellulite wilt reduceren dan is het van belang dat je bloedcirculatie optimaal is. Ophoping afvalstoffen zorgt voor cellulite. Middels cupping zorgen wij voor een optimale bloeddoorstroming en voert het lichaam afvalstoffen op natuurlijke wijze af.

Cryolipolyse behandeling

Anti Cellulite behandeling: 3C = de oplossing

Optimaliseert doorbloeding, stimuleert afvoer afvalstoffen en geeft je collageen aanmaak een boost.

De krachtige combinatie van cuppen en cryolipolyse werkt snel en effectief. De cryo zorgt voor versnelde afvoer van afvalstoffen, werkt ontstekingsremmend en is een boost voor de aanmaak van collageen. Samen met een dosis doorzettingsvermogen, de juiste voeding en de juiste oefeningen zorgt de anti cellulite behandeling voor een verbluffend resultaat.