Cellulite killen zonder snijden

Cryolipolyse – Infraroodtherapie – Compressietherapie en Cuppen

Vaak hoor ik de noodkreet hoe kom ik van mijn cellulite af? Ik ontdekte de putjes in mijn benen rond mijn 17de jaar. Het leverde mij veel onzekerheid op. En ik heb veel dure behandelingen ondergaan. Tot ik op latere leeftijd echt ben gaan uitzoeken hoe het zit. Hiervoor heeft Min110 een doeltreffende anti cellulite methode ontwikkeld. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Wat is Cellulites?

Cellulitis is een ontsteking van het onderliggende huidweefsel en is door goede voeding, en sporten wat makkelijker aan te pakken. Cellulite zijn de bobbels, hobbels en putten de billen en benen en soms ook op andere delen. Genetische aanleg speelt een grote rol. Als je moeder cellulite heeft grote kans dat jij het ook hebt. Daarnaast spelen hormonen ook een grote rol. Oestrogeen wat in verschillende fases van het leven van een vrouw, pubertijd, zwangerschappen, en overgang een grote invloed heeft. Jij herkent vast een van deze oorzaken.

Cellulite wordt op latere leeftijd vaak beter zichtbaar doordat het collageen in de huid door de jaren heen minder wordt. Collageen zorgt voor de stevigheid en de elasticiteit van de huid. Daarnaast hebben vrouwen ook een hoog vetpercentage. Maar ook bij slanke, magere vrouwen kan cellulite ontstaan. Kortom het is een zeer complexe aandoening.

Wat is cellulite precies? Hoe ontstaat het? En hoe pak ik het aan?

Cellulite is een onderhuids vetophoping waarbij het bindweefsel verstoord wordt door vet. Vet wordt opgeslagen in de onderhuidse ruimtes waarvan het bindweefsel de muur vormt. Bij overmatig vet ontstaan er ophopingen die teveel zijn voor de ruimte, het vet wordt naar buiten gedrukt en trekt de huid naar beneden. Het resultaat: bobbels, kuiltjes de zogenaamde sinaasappelhuid.

Conclusie!

Vetvorming en de terugloop van collageen aanmaak zijn dus de factoren die aangepakt moeten worden. Deze hebben een grote invloed op de mate van en de vorming van cellulite.

Hoe kan je dat aanpakken zodat het resultaat ook blijvend is en de kuur behandeling betaalbaar? Er zijn natuurlijk genoeg peperdure behandelingen maar die zijn, op een operatie na, niet blijvend en ook niet voor iedereen betaalbaar.

Hoe fijn zou het zijn als je eindelijk de cellulite kan killen. Dit zijn voor mij de randvoorwaarden geweest voor het ontwikkelen van een methode die ECHT WERKT.

Met de revolutionaire Cryolipolyse in combinatie met Infrarood- en , Compressie therapie kan dat. En cu Ik heb het zelf uitgeprobeerd, maar ook uitgeprobeerd op vriendinnen in diverse leeftijdscategorieën en het werkt.

Detox, vetverbranding

We starten met een behandeling waarbij je je lichaam aan het werk zet en gaat transpireren in onze infrarood-tunnel. Je ligt op een bed van toermalijnstenen, hot stones en in een koepel van infrarood in een transpiratiepak, ca 30 tot 40 minuten. Het is een intensievere warmte dan de sauna of infraroodcabine. Je ligt er nl. met je hoofd uit en de combinatie toermalijn, infrarood zorgt voor een echte detox. De buik en benen smeer je in met een speciaal Slimming Serum dat ervoor zorgt dat op die plaatsen de bloedvaten openen en de gifstoffen sneller worden afgevoerd.

Na deze behandeling ga je nog 30 minuten in een compressiepak voor de zogenaamde compressietherapie. Dit zorgt ervoor dat je van je middel tot aan je voetzolen een stevige bindweefsel krijgt waardoor je lymfe gaan openstaan en je nog meer afvalstoffen gaat afvoeren. Resultaat? Zachtere huid, en goede doorbloeding.

 Plaatselijk Contrast Cryolipolyse  

Lipolyse activeert het natuurlijk vermogen van jouw lichaam om vet af te breken en Cryo betekent kou. Tijdens deze behandeling wordt plaatselijk vet gedurende 45 minuten sterk gekoeld. In reactie daarop gaat jouw lichaam het vet zelf afbreken; precies op de plekken waar de behandeling plaats vindt. De koude lucht zorgt ervoor dat de bloedvaten samentrekken, dit proces versnelt de afbraak van afvalstoffen w.o. ook het witte vet. Hierdoor worden ook ontstekingen afgeremd omdat afvalstoffen geen tijd krijgen om zich te nestelen. Daarnaast zorgt de indringende kou voor een boost aan de collageen aanmaak waardoor je huidstructuur verbetert en strak trekt.

Voor wie

De behandelingen mogen nagenoeg bij iedereen toegepast worden. Mist je geen super hoge bloeddruk hebt en hele erge spataderen.

 Wanneer zie je resultaat?

Je merkt direct na de behandeling al resultaat. Om tot een resultaat te komen dat op langere termijn doorwerkt is een kuur van gemiddeld 5 tot 6 behandelingen nodig. Daarna is het een kwestie van regelmatig, 1x per jaar een kuurtje van 4 behandelingen.

Cuppen – DO IT YOURSELF

Een week na de eerste behandeling kan je zelf starten met om de dag cuppen onder de douche. Je merkt dan al dat het minder pijn doet en door zelf je doorbloeding te stimuleren versnel je het proces. Een paar minuten cuppen van de benen en dan afspoelen met ijskoud water.

Voorwaarden

Als jij deze stap wilt nemen is het wel belangrijk dat je darmflora optimaal werkt en in staat is op een goede manier vet af te breken zodat de geraakte cellen ook inderdaad afgevoerd kunnen worden, zodat je ook inderdaad het gewenste resultaat bereikt.

Veel gezondheidsproblemen waaronder ook de vetverbranding zijn het gevolg van een verstoorde balans van de negen verschillende hormonen die je hebt. Je moet dus uitvinden  waar bij jou de verstoring zit. Maar door middel van een uitgebreide analyse kom je daar snel achter. Meestal kan je door een paar simpele aanpassingen in je leefwijze en je voedingspatroon de hormonale verstoring herstellen.

Gelukkig er is dus een oplossing voor jou, die al jaren tevergeefs probeert je cellulite te killen. Plaatselijk vet bevriezen in combinatie met hormoonfactor voor mij de bewezen manier om snel, duurzaam resultaat te hebben en daadwerkelijk de sinaasappel te verruilen voor de perzik.

Wil jij NU ook van start op een 100% natuurlijke wijze, geen operatie, niet overdreven bewegen en geen diëten.  Boek dan NU, een gratis Bodyscan.

Met Coole groet,

Corien