Bij min110 hebben we een methode ontwikkelt die ECHT WERKT.

Voor het verwijderen van cellulitis combineren wij compressietherapie met een cryolipolyse en infrarood behandeling. Dit is een fantastisch sterke combinatie. De compressietherapie zorgt voor de bloeddoorstroming en een versnelde afvoer van de afvalstoffen. De  contrast cryoliployse zorgt voor het daadwerkelijk verdwijnen van het vet, huidverstrakking en de boost aan collageen aanmaak. De infraroodtherapie zorgt voor een versnelling van je vetverbranding en goede doorbloeding. Samen met een dosis doorzettingsvermogen, de juiste voeding, de juiste oefeningen en zelf onderhoud thuis een verbluffend duurzaam resultaat.

3D-bodyscan en behandelplan op maat

We starten met een 3D-bodyscan om een goede nulmeting te doen en te zien hoe je ervoor staat met je gezondheid, fitheid, vetpercentage etc. Aan de hand van de uitkomst van de scan kunnen we je een goed advies geven welke behandeling of welke combinatie van behandelingen voor jou het beste resultaat gaan opleveren.

Ook voor het verwijderen van cellulitis middels compressietherapie is een nulmeting en behandelplan belangrijk voor het behalen van (blijvend) resultaat.

Hoe werkt de Contrast Cryolipolyse?

Hoe werkt de Contrast Cryolipolyse behandeling van TC Clinics. We brengen grote wraps om je benen. De vloeistof in de zachte wraps wisselen meerdere malen razendsnel tussen 6 en 41 graden Celsius waarna het vet op een natuurlijke wijze wordt afgevoerd door het lichaam. De wisseling van temperatuur  zorgt ook dat de collageen aanmaak wordt gestimuleerd waardoor de huidstructuur zienderogen verbetert en straktrekt. En de nabehandeling met een Slimming Serum openen de bloedvaten zich weer en zorgt weer dat de gifstoffen sneller worden afgevoerd.

Hoe werkt de infraroodtherapie?

30 tot 40 minuten in een speciaal pak op een bed van hot toermalijnstenen en een koepel van infraroodwarmte zorgen dat je maximaal gaat detoxen, transpireren. Voor extra effect op je bovenbenen en billen worden deze zone’s ingesmeerd met Boosterstick die zorgt dat de opgehoopte afvalstoffen worden afgevoerd.

Hoe werkt de compressietherapie?

Na de behandeling in de infraroodcapsule ga je nog 20 tot 30 minuten in het compressiepak. Je porien staan open en je benen worden ingesmeerd met de ByeBye Cellulite crem van dr. Juchheim, vervolgens krijg je een plastic broek aan. Deze sluit om de benen en zorgt dat de creme goed intrekt vervolgens zorgt het compressiepak voor een bindweefsel massage. Je lympfen worden opengezet en je voert je afvalstoffen.

Hoeveel behandelingen heb je nodig ?

Een basiskuur bestaat uit:

De tijdsduur is ca 8 tot 10 weken. E.e.a. is natuurlijk afhankelijk van de mate van cellulitis en de conditie van je huid. Daarna is het verstandig om om de 2 tot 3 maanden eenmalig een cellulitis behandeling in te plannen. . Zelf iedere dag zelf cuppen en insmeren met het slimming  zorgt voor het behoud van je perzikhuid.