Een revolutionaire nieuwe methode binnen cryotherapie zijn cryolipolyse behandelingen. Het gaat hierbij om een niet-chirurgische behandeling voor bijvoorbeeld vetreductie en lichaamscontouring.

Met een cryolipolyse behandelingen kan je afslanken door plaatselijk vet te bevriezen. Hiermee activeer je het natuurlijk vermogen van het lichaam om vet af te breken. Tijdens deze behandeling koelen wij plaatselijk vet gedurende 60 minuten, waarop jouw lichaam als reactie het vet zelf zal afbreken. Dit gebeurd precies op de plekken waar de behandeling plaatsvindt en je vet reductie wil zien.

Cryolipolyse behandeling

Hoelang duurt een cryolipolyse behandeling?

Een cryo behandeling duurt in totaal anderhalf uur. Om doelen te bereiken heb
je doorgaans 1 tot 3 behandelingen nodig per zone, waarbij je kan kiezen uit de volgende zones:

De afbraak en afvoer van vetcellen duurt ongeveer 8 tot 12 weken. De cryo behandeling is veilig omdat omliggend
weefsel niet op dezelfde manier op kou reageert en de methode niet gepaard gaat met bijwerkingen.

Je huid wordt plaatselijk gekoeld, waardoor de bloedcirculatie verhoogt. Omdat de zones daarnaast worden gemasseerd wordt het weefsel losser gemaakt en kan het lichaam de vetophopingen makkelijker afbreken. Na het koelingsproces wordt de huid gereinigd met een cleaner.

In de behandelcyclus die er op volgt, behandel je de huid (thuis) na met een Slimming Serum met essentiële bestanddelen. Deze zorgen voor extra stimulering van de stofwisseling, vetafbraak en collageen. En remt de vorming van nieuwe adipocyten; cellen die zorgen voor de vetopslag.

Afvallen Cryolipolyse behandelingen

Hoe voelt een cryolipolyse behandeling?

Tijdens de behandeling wordt een geldoekje op het te behandelen gebied geplaatst, waarna de huid met een applicator vacuüm wordt gezogen. Hierdoor kun je de eerste 10 minuten een trekkend gevoel ervaren. Het doelgebied wordt nu gericht gekoeld. Veel mensen gebruiken de behandeling om te ontspannen. Ze lezen een boek, gaan internetten of doen eindelijke eens helemaal niets. Ik zeg lekker een powernap.

Waar gaat het vet naartoe?

Zodra de behandelde vetcellen zijn gekristalliseerd (bevroren), voert het lichaam het vet en de dode cellen op een natuurlijke manier af. Behandelde vetcellen verdwijnen en komen niet meer terug. Althans niet op de behandelde plaats. Ze kunnen wel terugkomen op andere plaatsen.

Wanneer zijn de resultaten zichtbaar?

De meest indrukwekkende resultaten zijn na een periode van 2 tot 4 maanden zichtbaar.

Hoeveel cryolipolyse behandelingen zijn nodig?

Zolang er op de te behandelen plek voelbaar vet aanwezig is, is een behandeling mogelijk. Over het algemeen is men na 3 tot 4 behandelingen tevreden. Tussen de behandelingen ligt een periode van 8 tot 12 weken. Ben je dan klaar? Ja, maar houd het bij en neem ieder jaar nog een keer 1 behandeling. Zodat je lekker in shape / curve blijft.

Voor wie is deze behandeling geschikt?

Een cryolipolyse behandeling is geschikt voor (nagenoeg) iedereen, welk huidtype je ook hebt. Mannen, vrouwen, zelfs voor fanatieke sporters die vet op bepaalde probleemzones niet weg krijgen.