Ben je opzoek naar een afslankbehandeling die echt werkt? Ontdek de Cryolipolyse behandeling. Hiermee behandel en vorm je doelgericht de probleemzones van jouw lichaam. Ook aan de slag met het verminderen van vetweefsel en cellulitis. Wij bieden  Cryolipolyse in Den Haag en omgeving vanuit onze praktijk in Noordwijk. De bewezen methode zorgt voor een vet reductie van 20 tot 30% zonder operatie, narcose of litteken.

Voor de behandeling beschikken wij over specialistische apparatuur, waarbij we met vacuümtechnologie het onderhuidse vetweefsel optillen en deze doelgericht bevriezen. Door de snelle verkoeling ontstaan kleine ontstekingen, waarna het lichaam de vetcellen zal afbreken. Vervolgens volgt een rustperiode, waarin het lichaam ‘dode’ vetcellen natuurlijke wijze afvoert. Omdat de methode is gericht op het veroorzaken van kleine ontstekingen raden wij ontstekingsremmers af. Ook het nuttigen van grote hoeveelheden gember of kaneel is niet raadzaam.

Cryolipolyse Den Haag

Afvallen met Cryolipolyse

Veelvuldig horen wij dat het aanpakken van probleemzones niet lukt ondanks verrichten inspanning, zoals sporten en diëten. In de praktijk zien we dat deze mensen door de combinatie van Cryolipolyse behandelingen en de juiste begeleiding wel afvallen.

Deze bewezen methode boekt al binnen 4 weken resultaat, waarbij je op natuurlijke wijze vet reduceert. De meest indrukwekkende resultaten zijn zichtbaar na een periode van 2 tot 4 maanden. Delen van het lichaam, waarvoor wij deze methode voornamelijk inzetten zijn:


Lees ook: Combineer koude- en warmetherapie!


Bewezen technologie

Uit onderzoek blijkt dat vetcellen kwetsbaar zijn voor kou, waarna dermatologen dr. Dieter Manstein en dr. R. Rox Anderson het proces van Cryolipolyse hebben ontdekt in 2008. Uitgebreid klinisch onderzoek heeft vervolgens onweerlegbaar uitgewezen dat Cryolipolyse een effectieve manier is om vet te verminderen.

Dit alles zonder operatie of chirurgische ingreep. Ook is een groot bijkomend voordeel dat de inzet van koude therapie omliggend weefsel niet beschadigd en de methode enkel een natuurlijk proces activeert. Afvallen met cryolipolyse kent tal van voordelen, zoals:

Cryolipolyse Den Haag? CryoSalon Min110!

Om resultaten te maximaliseren gebruiken we behandelingen ook in combinatie met andere technieken. Aan de hand van een intake-gesprek bespreken we de wensen en doelstellingen, waarna we passende behandelingen selecteren.

Ook aan de slag met cryolipolyse? Voor Den Haag en omgeving werken wij dagelijks aan de fysieke en mentale gezondheid van onze cliënten.