Wil je fit en gezond ouder worden? En wil je er op een natuurlijke manier mooi uit blijven zien? Dan ben je helemaal op je plek bij Min110 in Noordwijk. Want mijn visie is;  “Als je jeugdig oud wilt worden, is vitaliteit het enige medicijn dat werkt.”

“We worden allemaal gemiddeld ouder, de gezondheidszorg staat onder druk. Dus het is belangrijk dat we het heft in eigen handen nemen. Begrijpen hoe je lichaam en je geest werken en hoe je daar, qua levensstijl, verstandig mee omgaat, dat is mijn drijfveer.”

Boek een sessie

‘Je kunt je lichaam niet veranderen als je niet weet wat het probleem heeft gecreëerd’

Of je wilt afvallen, je uitstraling wilt oppeppen of je energie wilt boosten, bij Min110 helpen we je er graag bij een gezonde levensstijl en fit ouder worden.  “Tijdens de persoonlijke intake inclusief een 3D bodyscan, bespreken we tegen welke problemen je aanloopt en bepalen we welke behandelroute we kunnen inzetten. Belangrijk daarbij is dat je gaat begrijpen hoe jouw lichaam werkt en waar je blokkades zitten. Daarom richten we onze aandacht óók op goede voeding, een gezonde mindset en lifestyle. “

Behandeling cryotherapie

Cryotherapie of koudetherapie

Min110 is vooral bekend geworden dankzij cryo- en cryolipolyse therapie, oftewel koudetherapie. Dit zijn behandelingen waarbij het lichaam geheel of gedeeltelijk enkele minuten aan een temperatuur onder nul wordt blootgesteld. De cryo-behandelingen hebben veel voordelen. Ze boosten je immuunsysteem en zorgen voor een goede doorbloeding. Met als resultaat een reset van lichaam en geest, ontzuring van je lichaam, sneller herstel  van sportblessures en long covid klachten, en het in balans brengen van je hormonen en stofwisseling.

De cryolipolyse behandelingen in combinatie met de infraroodtherapie zorgen plaatselijk voor sculpting, waarbij je overtollige vet plaatselijk verdwijnt door het bevriezen van de vetcellen. “Wij noemen dat de detox- en afslankbehandelingen. Het is de ideale behandeling, wanneer je fit ouder wilt worden.

Anti-aging op beauty- en gezondheidsgebied

Min110 is altijd op zoek naar nieuwe producten en ontwikkelingen. “We werken nauw samen met professionals: wetenschappers, dokteren en ervaringsdeskundigen. Waarom? Omdat we onze klanten altijd de meeste effectieve behandelingen en behandelcombinaties willen geven.

De meest recente ontwikkelingen op natuurlijk anti-aging, beauty- en gezondheidsgebied zijn de gezondheidsinfusen, hormoontherapie en de body contour behandelingen, een mooie aanvulling op onze succesvolle afslank- en detox behandelingen.”

‘Je moet ons zien als tijdelijke hulp. Een soort reset voor body & mind. Op weg naar een lang, gezond en plezierig leven’ 

Fit ouder worden met Gezondheidsinfusen

Vitamine infusen zijn geschikt als preventieve gezondheid boost, voor mensen die veel van hun lichaam en geest vergen. “Maar zeker ook voor een sneller herstel bij een lagere weerstand”. Corien. “Na een operatie of bij chronische vermoeidheid, bepaalde tekorten zoals ijzer, B12. Ook bij long-covid zien we gunstige resultaten.” Hoe werken de infusen? “Na een uitgebreide intake bepalen we welk infuus op jou van toepassing is, er zijn acht verschillende basisinfusen. Het infuus wordt door een BIG-geregistreerde verpleegkundige gegeven en bevat een mix van perfect op elkaar afgestemde vitamines, antioxidanten, mineralen en elektrolyten. Omdat de werkstoffen direct in de bloedbaan komen, geeft het een enorme boost aan je gestel. Denk aan vermindering van maag-darmproblemen, herstel van de vochtbalans, verbeterde energie, hogere weerstand, verjonging van de huid en meer.”

Hormoontherapie

Veel gezondheidsproblemen zijn het gevolg van een verstoorde balans in de hormonen. Dit geldt zowel voor vrouwen als mannen. Middels hormoontherapie kan de hormonale balans worden hersteld.  “Bij hormoontherapie werken we aan een nieuwe levensstijl met de focus op voeding, beweging en mentaal. Tijdens de uitgebreide intake starten we met de 0-meting: een 3D bodyscan van gewicht, omvang, vetpercentage, conditie en een risicoanalyse. Als blijkt dat er ook verstoringen in het stofwisselingsproces zijn, werken we met een metabolisme meter. Je kunt dan zelf iedere dag monitoren hoe het met je verbranding staat. Deze therapie is geschikt voor mensen die niet lekker in hun vel zitten en/of al jaren tevergeefs proberen af te vallen.”

Anti-aging gezichts- en bodycontour

Min110 heeft een samenwerking met cosmetisch artsen, w.o. Schoemacher Injectables maar ook klinieken. Zij werken met de modernste technieken op het gebied van anti-aging. Corien: “Naast onze afslank-, detox- en sculpting programma’s kunnen we nu ook huidverstrakking en huidverbetering aanbieden. Oftewel: gezichts- en bodycontouring waar geen operatie aan te pas komt. Mooi behandelingen voor het verstrakken van de verslapte huid op bovenarmen, benen en buik. De resultaten zijn fantastisch. Door vet oplossende en huid verstrakkende procedures wordt op een relatief eenvoudige manier de lichaamscontour gestroomlijnd. Vaak zie je zelfs na één behandeling al resultaat.”

Weten wat Min110 voor jou kan betekenen? Neem contact op via www.min110.nl.

Lees ook ons publicatie in Lourens Magazine & Events – home