In het algemeen wordt “sportief zijn” als iets positiefs en gezonds beschouwd, maar uit mijn ervaring is het niet altijd even charmant.  Mijn sport werkelijkheid bestaat uit een bezweet pluk haar dat  verdwaald om mijn gezicht valt,  een rood aangelopen toet en wijde sport kleding om de onzekerheden te verbergen. Sporten is je fit, maar ook fijn voelen. Regelmatig pakken vrouwen een oud T-shirt en een afgedankte joggingbroek uit de kast om te gaan sporten. Terwijl zoiets belangrijks als sporten makkelijk gepaard kan gaan met stijl.

EBF gelooft in sportkleding dat zacht, vertrouwd, maar bovenal een goede pasvorm heeft. Sportkleding die op de juiste manier de ronde vormen accentueert en lastige rolletjes en lijntjes verdoezelt. De kleding is met zorg en een realistische kijk op vrouwen ontworpen. Dankzij EveryBodysFavorite kan je dus Fabulous en fit tegelijk zijn. Vrouwen hebben verschillende sportieve uitlaatkleppen van yoga tot golf en elk sportief initiatief vereist geschikte sport kledij. EBF heeft een sport collectie ontwikkeld die rekening  houdt met verschillende figuurlijke kenmerken en sport activiteiten. Het begint vanaf maat 40 tot en met maat 46. Bekijk deze video om te zien hoe de kleding valt. Ga naar de shop voor de volledige collectie

Looking and feeling good

Trainingsjasje

Een belangrijk onderdeel van elke work-out is een trainingsjasje. Door weer en wind, maar ook voor praktische zaken is een trainingsjasje een fijne bijkomstigheid. Dankzij de belijning en de schuine rits kleedt het trainingsjasje van EBF perfect af en valt het mooi over de billen. Het accentueert de taille (ook als u die niet heeft) voelt zacht en ademt.  Daarbij heeft het jasje een handig zakje om wat klein geld of sleuteltjes in op te bergen.

De Trainingsbroek

Een lekker zittende broek is elementair tijdens het sporten. Een broek moet niet elke tien seconden opgetrokken worden, maar goed getailleerd om je billen en benen zitten. De EBF trainingsbroek kleedt perfect af en maken je billen strakker.  De broek loopt hoog in de taille waardoor u niet met een blote rug loopt en komt ook in een enkelband uitvoering voor sport activiteiten waarbij u veel de benen in de lucht heeft.  De bandplooibroek is geschikt voor dames die veel in de sportschool, tennis en golfbaan vertoeven. Deze soepel dunne stof met stretch, heeft handige verstelbare klipriempjes aan de zijkant en valt netjes over de buik.

Trainingshirts

De EBF collectie heeft voor elke sportactiviteit een stylish en passend shirt, tanktop of polo ontworpen. De tanktops zijn geschikt voor bijvoorbeeld aerobics of yoga oefeningen. De V-hals van de tanktop accentueert de halslijn en de decolleté terwijl de polo geschikt is voor een dagje golf.

Jurk

Niet alleen Anna Kournikova kan een jurkje aan op de tennisbaan. Ook jij kan nu tennissend over de baan rennen in een speciaal ontwikkelde EBF jurk. Het EBF jurkje kleedt af, valt net boven de knie, heeft een extra lang mouwtje en accentueert de taille en decolleté. Het handig klik riempje maakt het mogelijk om de taille op maat aan te passen en is perfect voor een peer of appelfiguur.

De EBF sportcollectie geeft zekerheid en vertrouwen waardoor jij meer kunt genieten van jouw sportactiviteiten.

Tot in de gym, op de tennis- of golfbaan.