Infrarood therapie ontgift je lichaam en stimuleert vetverbranding. Door deze therapie ga je goed transpireren en wordt je lichaam aangezet tot vetverbranding en wordt het gereinigd van giftige stoffen. In combinatie met het gebruik van een boosterstick op de juiste zones en in combinatie met een cryolipolyse behandeling bereik je dat je op de juiste plaatsen in omvang slinkt.

Infrarood Therapie is effectief, maar toch bestaat er een kans dat het niet goed bij je past. Daarom is de intake gratis!

Hoe werk Infraroodtherapie?

In de AVI-Slim cabine zijn de infraroodstralen zo geplaatst dat zij optimaal op het lichaam worden gericht. In combinatie met toermalijn stenen kan het lichaam ontgiften, de bloedcirculatie naar spieren en weefsel verbeteren en zonder training een metabole stimulatie uitlokken. Dit laatste leidt tot een verhoogd calorieverbruik. Het lichaam ervaart een therapie van 40 minuten als een 1,5 – 2 uur joggen: de spieren warmen geleidelijk op, het hart klopt snelle, het bloed stroomt sneller en na verloop van tijd gaan we zweten. Het is mogelijk om in slechts 40 minuten tot 800 kcal te verbruiken zonder enige vorm van fysieke inspanning.

De infraroodstralen verwarmen de 599 toermalijn- en germanium stenen die hierdoor op een natuurlijke wijze lange golf-infraroodwarmte en negatieve ionen opwekken. Dit zorgt in zeer korte tijd voor vele positieve effecten.

Onderzoek heeft aangetoond dat deze stenen de bloedcirculatie stimuleren, de stress verminderen, de mentale alertheid bevorderen en het immuunsysteem versterken. Het verwarmt op een zeer aangename wijze de huid en stimuleert de lymfestroom en het metabolisme. Sommige aandoeningen kunnen verdwijnen en een betere nachtrust kan het resultaat zijn van een behandeling.

Nieuwsgierig? Boek een gratis intake of bel: 0621286882