Ben je op zoek naar een snelle en effectieve manier om je energie te herstellen, je immuunsysteem te versterken of gewoon een gezondheidsboost te krijgen? Voor regio Den Haag bieden wij vitamine infusen aan die exact passen bij de behoefte van jouw lichaam. Benieuwd wat een vitamine infuus voor jou kan betekenen? Maak een afspraak of neem contact met ons.Maak afspraak

Vitamine infuus nabij Den Haag?

Vitamine-infusen omzeilen het spijsverteringsstelsel, waardoor de voedingsstoffen direct in je bloedbaan terechtkomen. Dit zorgt voor een snellere en effectievere opname dan bij orale supplementen. Je lichaam kan de vitamines en mineralen direct gebruiken voor verschillende processen, zoals het herstellen van cellen, het versterken van het immuunsysteem en het verhogen van je energieniveau.

min110_vitaminen_infusen_header_001

Welke vitamine infusen bieden wij aan?

Ons assortiment bestaat uit diverse infusen, zoals onder andere:

Resultaten vitamine infuus boost voor immuunsysteem

Hoe werkt een vitamine infuus behandeling?

  1. Consultatie: Voordat de behandeling begint, heb je een consult met een zorgverlener. Tijdens dit gesprek worden je gezondheidsdoelen en eventuele zorgen besproken. Op basis hiervan wordt een infuus aangeraden, afgestemd op jouw specifieke behoeften.
  2. Voorbereiding: De zorgverlener bereidt het infuus voor met de juiste vitamines, mineralen en andere voedingsstoffen. Dit gebeurt in een steriele omgeving om de veiligheid te waarborgen.
  3. Plaatsen van het infuus: Een kleine naald wordt voorzichtig in een ader in je arm geplaatst. Dit kan even een prikje geven, maar is over het algemeen niet pijnlijk. De naald wordt vervolgens verbonden met een infuuszak en slangetje, waardoor de vloeistof langzaam in je bloedbaan kan druppelen.
  4. Ontspanning: Terwijl het infuus loopt, kun je ontspannen zitten of liggen. De duur van de behandeling kan variëren, maar duurt meestal tussen de 30 en 60 minuten.
  5. Nazorg: Na de behandeling wordt de naald verwijderd en wordt de injectieplaats verzorgd. Je kunt direct weer naar huis of je dagelijkse activiteiten hervatten. In sommige gevallen kan de zorgverlener je adviseren om even te blijven zitten om er zeker van te zijn dat je je goed voelt.

Waarom een vitamine infuus?

Voedingsstoffen uit vitamine pillen worden niet altijd even goed opgenomen door ons verteringsstelsel. Het inbrengen van de juiste stoffen in de bloedbaan, zorgt voor direct opname en het gewenste resultaat.