Ben jij ook zo’n type die kastje in de badkamer vol heeft staan met dure  supplementen. En komen er ook steeds meer bij? D3, C, magnesium, omega3, in de winter multivitamine, calcium, etc. Maar weet je ook dat we het grootste gedeelte hiervan door de toilet spoelen? Waarom? Omdat ons lichaam minder dan 25% van de supplementen absorbeert en gebruikt. Bovendien is deze opname in je lichaam nóg minder als de stofwisseling op een of andere manier verstoord is. Wat helaas vaak voorkomt. Toch kan ons immuunsysteem wel een vitamine boost gebruiken.

Hoe kun je zorgen voor een optimale opname?

Een infuus kan hier uitkomst bieden. Dit is dus een snelle, veilige manier om deze stoffen te krijgen waar je ze hebben wilt. Daarbij absorbeert het lichaam bijna de gehele inhoud van een vitamine infuus. Ook het immuunsysteem een boost geven met een vitamine infuus? Maak direct een afspraak!

Resultaten vitamine infuus boost voor immuunsysteem

 

Gezondheidswinst én kostenbesparing

De cijfers liegen er niet om: er wordt op deze manier tot 95% van deze essentiële stoffen geabsorbeerd en gebruikt. Pure winst toch? Het mooie is, je hebt niet alleen gezondheidswinst, maar spaart ook nog eens de kosten van dure suppletie uit. Want die heb je niet meer nodig. Een infuus voorziet je van alle benodigde vitamines, mineralen en aminozuren.

Wanneer is een infuus een goed idee?

Een infuus is niet alleen ideaal om van je pillen, poeders en drankjes af te komen. Een infuus kan je ook goed ondersteunen bij:

Topsporters, drukke zakenlui maken er al veelvuldig gebruik van. De behandeling bezorgt het immuunsysteem een enorme booste en je raakt in no-time alle opgehoopte afvalstoffen kwijt.

Nieuwsgierig of dit iets voor jou is? Kijk op vitamine-infusen.

Veilig en Professioneel

De behandelingen worden uitgevoerd door BIG-geregistreerde verpleegkundigen en staan onder auspiciën van drs. A. Novitski. De infusen zijn ontworpen door dr. Aad Bogart van AB-Medical.