Bezorg je immuunsysteem een boost!

En voel je gezond en fit door een vitamine infuus.

Ben jij ook zo’n type die kastje in de badkamer vol heeft staan met dure  supplementen. En komen er ook steeds meer bij? D3, C, magnesium, omega3, in de winter een Multi vit., calcium. Noem maar op. Maar weet je ook dat we het grootste gedeelte hiervan door de toilet spoelen? Waarom? Omdat ons lichaam minder dan 25% van de vitamine supplementen absorbeert en gebruikt. Bovendien is deze opname in je lichaam nóg minder als de stofwisseling op een of andere manier verstoord is. Wat helaas vaak voorkomt.

Hoe kun je zorgen voor een optimale opname?

Een vitamine boost infuus kan hier uitkomst bieden. Dankzij een vitamine infuus of -shot omzeil je het maagdarmkanaal en komen vitamines, mineralen en aminozuren direct in je bloedbaan terecht. Hier kunnen ze vervolgens hun werk doen. Dit is dus een snelle, veilige manier om deze stoffen te krijgen waar je ze hebben wilt.

 Gezondheidswinst én kostenbesparing

De cijfers liegen er niet om: er wordt op deze manier tot 95% van deze essentiële stoffen geabsorbeerd en gebruikt. Pure winst toch? Het mooie is, je hebt niet alleen gezondheidswinst, maar spaart ook nog eens de kosten van dure suppletie uit. Want die heb je niet meer nodig. Een infuus voorziet je van alle benodigde vitamines, mineralen en aminozuren.

 Wanneer is een infuus een goed idee?

Een infuus is niet alleen ideaal om van je pillen, poeders en drankjes af te komen. Een infuus kan je ook goed ondersteunen bij:

Topsporters, drukke zakenlui maken er al veelvuldig gebruik van. De behandeling bezorgt het immuunsysteem een enorme booste en je raakt in no-time alle opgehoopte afvalstoffen kwijt.

Nieuwsgierig of dit iets voor jou is? Kijk op vitamine-infusen.

 Veilig en Professioneel

De behandelingen worden uitgevoerd door BIG-geregistreerde verpleegkundigen en staan onder auspiciën van drs. A. Novitski. De infusen zijn ontworpen door dr. Aad Bogart van AB-Medical.