Kamp jij ook met langdurige klachten, hoofdpijn, smaak-, geurverlies, vermoeidheid, of gewoon niet fit. En weet je ook niet meer wat je moet doen? Er zijn ook nog niet echt bewezen therapieën of medicijnen om mensen van hun klachten af te helpen. Bij Min110 helpen wij klanten met cryotherapie als long COVID behandeling.

Long COVID behandeling

Behandeling bij Long COVID

Wij hebben in onze Cryocabine steeds meer klanten voor een long COVID behandeling, die na 4 tot 10 sessies meer energie hebben, beter slapen en hun geur en smaak terug hebben. Hoe fijn is dat. Waarom? Cryotherapie, 3 minuten in de extreme kou zorgt ervoor dat je snel weer de oude bent.

Voordelen van cryotherapie

Long covid behandeling bij cryotherapie

Wat is de oorzaak van reuk- en smaakverlies?

Reuk- en smaakverlies is een opvallend symptoom van een corona-infectie en soms zelfs het enige. Bij de meeste coronapatiënten herstelt de reuk- en smaakzin zich spontaan na gemiddeld tien dagen. Een minderheid blijft er echter last van hebben.

Wat is de oorzaak van de veranderingen in het reukvermogen? Na corona wordt het reukverlies hoogstwaarschijnlijk veroorzaakt door een beschadiging van de steunweefselcellen rondom de reukreceptoren. Wetenschappers en artsen zijn nog steeds aan het onderzoeken wat er nu precies misgaat, maar het coronavirus is niet het eerste virus wat schade aan het reukorgaan veroorzaakt.

Het smaakverlies vloeit vermoedelijk voort uit de virusdeeltjes in het speeksel. De virusdeeltjes zouden de smaakoverdracht mogelijk aantasten.

De reden dat je vermoeid blijft heeft te maken dat je lichaam het virus nog niet helemaal heeft verwerkt en kwijt is geraakt. Door cryotherapie, geef je het lichaam een zodanige boost dat je organen zoals je lever en nieren sneller gaan werken en zorgen dat je afvalstoffen versneld kwijtraakt. Je reset in feite je lichaam / immuunsysteem.

Meer informatie? Klik hier.