3D Bodyscan

Body Coaching

"Samen kijken welke doelstellingen haalbaar zijn en bij jou passen."

– Corien van Rijn

3D Bodyscan

Body Coaching

"Samen kijken welke doelstellingen haalbaar zijn en bij jou passen."

- Corien van Rijn

Body Coaching

Samen met jou kijken we welke behandeling voor jou geschikt is en welke doelstellingen haalbaar zijn. Aan de hand van de 3D Bodyscan en een intake gesprek.

0-Meting, & Voedingsadvies

Voorafgaand aan de kuur wordt een uitgebreide intake afgenomen en starten we met de 0-meting; 3D Bodyscan van gewicht, omvang, vetpercentage, conditie. We bespreken een haalbare doelstellingen op maat. Onderdeel hiervan is een voedingsadvies en indien nodig een bloedtest.

3D Bodyscan

We meten je lichaam, contactloos, in 40 seconden op 21 punten en maken een 3D van je hele lichaam. We meten je gewicht, omvang, vetpercentage, visceraal- en subcutaan vet. Je krijgt een digitale meetanalyse en een grafische weergave voor & na de kuur. Met een vetanalyse, risicoanalyse, doelstelling en calorieanalyse.

Bloedtest

We beginnen met een uitgebreide vragenlijst. Ik vraag naar je klachten, gezondheid hoe je slaapt, hoe je je voelt, of je stress hebt en naar je medicijngebruik. Indien nodig adviseren we een bloedtest.
De test wordt heel simpel afgenomen via een prik in je vinger. Het bloed gaat naar het lab In het laboratorium gaan ze dit uitgebreid onderzoeken en krijg je inzichten in vitamine tekorten, mineralen tekorten, hormonale klachten, stress, energie verstoringen, hoe je darmen ervoor staan en voor welke voedingsmiddelen je intolerant bent. Binnen 3 weken krijg je de uitslag. Superfijn, want je gaat de oorzaak aanpakken door de juiste voeding. Op een natuurlijke manier dus. Een behandelplan op maat voor jouw lichaam!

Voedingsadvies

Bij een traject voor voedingsadvies beginnen we met een intake gesprek en het duidelijk krijgen van jouw doel. Als ik jouw voedingsdagboek heb ontvangen maak ik een persoonlijke voedingsanalyse. Tijdens de intake ga ik je meten. We meten je gewicht, bot,-vet en spiermassa, je viscerale vet, vochthuishouding en je stofwisseling. Alles bij elkaar geeft mij een mooi overzicht van je gezondheid en waar de verbeteringen aan te brengen zijn. We gaan stap voor stap je voedingspatroon gezonder maken. Zodat jij je weer fit en gezond gaat voelen.

Gratis intakegesprek

Tijdens een intakegesprek vertellen we jou graag alles over de verschillende behandelingen, de resultaten en alles wat je wilt en moet weten. We bespreken wat jouw doelen zijn en maken een plan op maat. Cryotherapie is effectief, maar toch bestaat er een kans dat het niet goed bij je past. Daarom is de intake gratis!

Reviews

Nathalie
Lees verder
“Bedankt min110, wat een top uitvinding is Cryolipolyse. Na 2 x een behandeling van mijn buik begint mijn kleding al beter te zitten. Ja, ik sport wel en let ook op mijn voeding, maar dat is geen straf.“
Janneke
Lees verder
“Goed en plezierig geholpen bij min110. Professioneel advies in een zeer fijne en relaxed omgeving. Kijk uit naar de volgende behandeling.“
Previous
Next